Felkavaró érzések és mágikus vonzalmak a Da Vinci TV-n

forrás: Prím Online, 2021. február 13. 16:13

Mik rejlenek az emberi kapcsolódások hátterében és hogy van bekötve az agyunk? Mennyire fontos és hogyan működik a vizuális benyomás? Hogyan működik a szív, és van köze az érzelmekhez? A tematikus műsorblokkból számos érdekesség kiderül a szerelem tudományos hátteréről. Február 14-én 17:30-tól a Da Vinci TV-n! 

Az angolszász országokban tartott Valentine's Day ünnepe a 20. század végétől világszerte elterjedt. Az ünnepen a szerelmesek megajándékozzák szerelmüket, vagy szerelmes üzenettel kedveskednek neki.

 

 

A szerelem a Da Vinci TV-n is körülvesz február 14-én. Ám a csatorna történetmesélés helyett izgalmas tudományos kérdéseket feszeget, és rendkívüli összeállítással ünnepli a Valentin-napot. A szórakoztató tanulásra épülő TV-csatorna legkedveltebb műsoraiból válogatta össze a témába vágókat, minden tudományterületről.  Az Elmemunkákban agyunk működését ismerhetjük meg, az Ikerdokik bevetésen műsorban pedig a szívről lehet mindent megtudni. A Tudomány nagyban a lebegés elméletét mutatja be, a Csináld magad okosságokban pedig a vonzás természetéről tudhatunk meg részleteket.

 

Február 14-én a 17:30-tól 20:00 óráig tartó speciális programblokkból minden kis néző megismerheti a szívünk, agyunk és a vonzás működését!

Kulcsszavak: Da Vinci TV

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Telefonunk tárhelye kihat készülékünk működésére

A technológia fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van az okostelefonok tárhelyének. Az egyre jobb minőségű képek és videók, a komplex alkalmazások és az MI megoldások mind egyre inkább csak igénylik a tárhelyet. Ugyan a HONOR eszközei kifejezetten magas tárhellyel érkeznek, mi magunk is tehetünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük.

2024. május 8. 17:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36