Minőségi épületgépészeti technológia

forrás: Prím Online, 2022. július 20. 12:40

A legmodernebb épületgépészeti technológiák állnak a komplex energiaellátási koncepciók és az innovatív elektronikus épületirányítási rendszerek középpontjában. A Conrad Sourcing Platform műszaki üzleti kellékekre specializálódott, több mint 750 000 egyedi terméket és az egyes épülettípusok igényeihez szabott megoldások kimerítő skáláját foglalja magában. 

„Valódi hozzáadott értéket akarunk adni a létesítménygazdálkodási mérnököknek, valamint az MRO-nak, az épületbiztonságnak és az épületgépészeti szektornak szállított termékekhez” – magyarázza Helmut Müller, a Conrad Electronic vezető igazgatója, aki a vállalat épületgépészeti technológiájával foglalkozik. speciális termékek köre. „A legfrissebb kiadások, trendek, innovációk, gyakorlati példák és ajánlások világos és átfogó bemutatása érdekében úgy döntöttünk, hogy saját termékvilágukba helyezzük őket.” 

 

Megbízható, tartós, intelligens és biztonságos: elektromos vezetékek a Conradnál

A Conrad Sourcing Platform rengeteg választási lehetőséget kínál, és mindent lefed, a biztonságos és megbízható épületvezetékek kiváló minőségű összetevőitől az intelligens energiatakarékos világításig, a megbízható, innovatív riasztó- és CCTV rendszerekig. A Conrad további termékei közé tartoznak az Abus mini dóm kamerák, amelyek kristálytiszta, nagy felbontású, 25 FPS-sel rögzített felvételeket biztosítanak, valamint a Ledvance LED süllyesztett lámpák, amelyek kiemelkedő fényereje alacsony energiafogyasztás mellett.

 

A Conrad új termékvilága innovatív dizájnt, legújabb trendeket és rengeteg gyakorlati példát mutat be. (Kép: alice_photo-stock.adobe.com)

 

Digitális hálózati megoldások haladó épületfelügyelethez

A digitális épülethálózati termékek a Conradnál elérhető épületgépészeti kellékek kínálatának másik alappillérei. Csakúgy, mint a többi kategória, a cég beszerzési platformján szereplő termékek széles választéka lehetővé teszi a különböző eszközök és funkciók összekapcsolását épületen kívül és belül egyaránt, jövőbiztos IoT-megoldásokat és a legkorszerűbb technológia köré épülő mérnöki hálózatokat. Például az AVM FRITZ!Box 7590 AX már Wi-Fi 6-ot használ az átviteli sebesség növelésére és a sávszélesség-torlódások csökkentésére. Az innovációról beszélni azt is jelenti, hogy közelebbről megvizsgáljuk a legújabb eMobility termékeket, és gyakorlati példákkal mutatjuk be az új kiadásokat, amelyek közül a LAPP új hordozható elektromos jármű töltője is csak az egyik.

 

Korszerű tesztelő berendezések és személyre szabott szolgáltatások

Ezenkívül a Conrad Sourcing Platform felsorolt ​​termékek kimerítő kínálata lefedi az elektromos vállalkozók és szervizmérnökök változatos igényeit: Számos vezető márka mellett a Voltcraft 40 éve szállít jól megtervezett, ipari minőségű tesztelő berendezéseket. Ezen felül a Conrad számos szolgáltatást kínál a vállalkozások mindennapi működésének támogatására. Ez magában foglalja az e-közbeszerzési megoldásokat, amelyek bármilyen méretű vállalkozás számára alkalmasak, személyre szabott árajánlatokat, valamint ütemezett és lehívásos megrendeléseket, hogy segítsenek az üzleti ügyfeleknek optimalizálni a beszerzést. Ezenkívül a Conrad Sourcing Platform testre szabott, termékhez kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt, például berendezések kalibrálását, online 3D-s nyomtatást, valamint kábelek, vezetékek és vezetékek mérőórás értékesítését.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

A világ egyik legjobb egyetemével kötött partnerséget a Budapesti Metropolitan Egyetem

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) első és egyetlen magyar egyetemként írt alá hosszú távú partnerségi megállapodást az Arizona State University-vel (ASU), amely a Center for World University Rankings 2023-2024 szerint a világ legjobb egyetemeinek 1%-ába tartozik.  Ez a partnerség új lehetőségeket biztosít a METU-n tanuló magyar és külföldi hallgatók számára, és a magyar felsőoktatás nemzetközivé válásának következő lépcsőfoka lehet. A megállapodás alapján a METU jogosult használni a logója részeként a „powered by Arizona State University” megnevezést.

2024. május 4. 10:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55