Egymillió eurós tőkeinjekciót kapott a Munkahelyeink.hu karrierportál

forrás: Prím Online, 2023. június 15. 18:31

Egymillió euró értékű befektetést kapott a Munkahelyeink.hu munkavállalói és munkáltatói portált is üzemeltető nemzetközi WhereWeWork.com karrierportál hálózat. A vállalat a beruházást mesterséges intelligencia és gépi tanulási algoritmusainak továbbfejlesztésére, valamint újabb piacokon történő terjeszkedésre fogja fordítani.

Egymillió euró értékű befektetést kapott a Munkahelyeink.hu munkavállalói és munkáltatói portált is üzemeltető nemzetközi WhereWeWork.com karrierportál hálózat. A WhereWeWork.com jelenleg 14 piacon működtet helyi igényeknek megfelelően testre szabott karrierportálokat, amelyek információkat nyújtanak a munkavállalóknak a helyi munkaadókról, fizetésekről, juttatásokról és az állásinterjúk menetéről.

 

A Romániában a legnagyobb munkavállalói közösséggel rendelkező vállalat 2017 óta négy befektetési kört zárt le sikeresen összesen 2 millió euró értékben (2017, 2019, 2021, 2023). A jelenlegi körben vezető befektető Sofia Angels Ventures befektetési alap 400 ezer euró, a Gapminder VC 200 ezer euró (harmadik beruházás a WhereWeWork-be), a Head North 200 ezer euró, a Seedblink technológiai start-up befektetési platform 100 ezer euró, valamint egy magánbefektető 100 ezer euró tőkéhez juttatta a vállalatot.

 

"A WhereWeWork egy olyan gyorsan skálázható üzleti modellt fejlesztett ki, amely új és átlátható lehetőségeket kínál a munkaadók és a munkavállalók munkaerőpiaci igényeinek összehangolására.  A csapat jelentős szakértelemmel rendelkezik a HR és a digitális marketing területén, nyitott a tanulásra és jelentős saját érdekeltséggel rendelkezik a vállalkozás sikerében. Az értékesítési terv működőképességét a közelmúltbeli sikerek is igazolják, így bízunk benne, hogy befektetésünk már rövid távon megterülést fog eredményezni” – mondta Milen Ivanov, a Sofia Angels Ventures ügyvezető partnere.

 

munkahelyeink.hu

 

Nemzetközi terjeszkedés és háromszor több felhasználó 2024 végére

 

A karrierplatformok regionális hálózatává fejlődött WhereWeWork.com csoportot 2011-ben alapította Costin Tudor romániai üzletember. A WhereWeWork.com 2019-ben kezdett terjeszkedni Románián kívül, kezdetben Közép- és Kelet-Európában, 2022-től pedig Európán kívül is. A hálózat ma jelen van Romániában, Bulgáriában, Magyarországon, Görögországban, Ukrajnában, Moldovában, Csehországban, Lengyelországban, valamint Algériában, Egyiptomban, Marokkóban, Tunéziában, Szaúd-Arábiában, és az Egyesült Arab Emírségekben. A gyorsan növekvő vállalat csak Közép- és Kelet-Európában 1,5 millió felhasználóval rendelkezik, a cégvezetés célja, hogy 2024 végére összesen 4 millió felhasználóval és ezer vállalati ügyféllel rendelkezzenek. A beruházást többek között az ázsiai, a közel-keleti és az észak-afrikai térségben történő további terjeszkedésre fordítják.

 

"Örülünk, hogy olyan stratégiai partnerek állnak mögöttünk, akik hisznek egy átlátható munkaerőpiac megvalósíthatóságában. A regionális terjeszkedésen és a gépi tanulásba történő befektetésen kívül továbbra is elsőszámú prioritás számunkra, hogy olyan információkkal szolgáljunk a felhasználóinknak, amelyek valódi és gyökeres változást hoznak számukra” – mondta Costin Tudor, a WhereWeWork.com platformok vezérigazgatója.

 

A WhereWeWork platformok éves előfizetésen alapuló business-to-business modell szerint működnek, szolgáltatásaik az employer branding és online recruitment területeket fedik le. A platformok célja, hogy az összesített felhasználói adatok MI alapú feldolgozásának segítségével összehangolja a munkakeresők és munkáltatók érdekeit. Az oldal információkat nyújt a felhasználóknak a munkáltatókról, fizetésekről, juttatásokról és az állásinterjúk lebonyolításáról.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megalkották az első magyar AI alapú éttermi asszisztenst

A koronavírus-járvány okozta elszigetelődés adta az inspirációt egy kis baráti társaság számára, hogy olyan közösségi applikációt fejlesszen, ami megkönnyíti az információszerzést, a tájékozódást, miközben a vendéglátóhelyek kiszolgáltatott helyzetét is orvosolni tudja.  A kis közösségi alkalmazás bár népszerűvé vált, de a várt áttörést nem érte el, ezért a csapat egy inkubációs programban kapott segítséget felhasználva fejlesztette ki a jelenlegi formában elérhető rendszert.

2024. május 1. 13:48

Stratégiai partnerséget kötött a Continental a DeepDrive-val

A Continental technológiai vállalat stratégiai partnerséget kötött a müncheni székhelyű DeepDrive-val az elektromos járművekhez szükséges alapvető technológiák továbbfejlesztése érdekében. 

2024. május 1. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14