A Bespoke Jet MI a Samsung eddigi legerősebb és legintelligensebb takarítási megoldását kínálja

forrás: Prím Online, 2023. augusztus 5. 11:11

A Samsung bemutatta a Samsung Bespoke Jet MI-t, a vállalat eddigi legerősebb akkumulátoros porszívóját. A készülék akár 280 W*  szívóteljesítményt, továbbfejlesztett, öntisztító all-in-one állomást és mesterséges intelligencia (MI) alapú funkciókat kínál. 

Magyarországon a készülék a Bespoke Jet MI 280**  verzióban, időtálló Fekete színben lesz elérhető 519.900 forintos fogyasztói áron. A hazai előrendelési időszak június 26-tól indul.

 

„A rendkívüli szívóerőnek és a vállalat eddig első MI-alapú tisztítási funkcióinak köszönhetően a Bespoke Jet MI készülékek a felhasználók életstílusához igazodnak – mondta el Mógor Tibor, a Samsung Magyarország háztartási eszközökért felelős termékmenedzsment vezetője. – A Samsung Bespoke Jet MI vezeték nélküli porszívó kiemelkedő szívóerővel a legtöbb felhasználó számára elérhetővé teszi a prémium életstílust."

 

 

A Samsung eddigi legerősebb és legjobb üzemidejű vezeték nélküli porszívója

 

A Bespoke Jet MI nagyteljesítményű Hexajet motorral érkezik, amely a 280 W-os szívó-, és 730 W-os maximális teljesítményével a Samsung eddigi legerősebb porszívója. Az ultrakönnyű, mindössze 150 gramm súlyú motor az előző modellekhez***  képest 25 százalékkal nagyobb szívóteljesítményt és 52 százalékkal magasabb tisztítási hatékonyságot biztosít.

 

Annak érdekében, hogy a felhasználók hosszabb ideig, szinte megállás nélkül takaríthassanak, a Bespoke Jet MI a Samsung porszívók történetének leghosszabb, százperces, egyakkumulátoros üzemidejével érkezik. Az előző modellhez képest 80 százalékkal magasabb, 4500 mAh kapacitású akkumulátort úgy optimalizálták, hogy teljesítményének 70 százalékát akár 500 cikluson****  keresztül is megőrizze.

 

A Bespoke Jet MI kefék és tartozékok széles választékával érkezik a piacra. Az Active Dual Brush kefe a legtöbb padlófajtán hatékonyan tisztít, a beépített LED-világításnak köszönhetően pedig látványosabbá teszi a sötét sarkokban heverő port, míg a nehezebben elérhető területek hatékony tisztítására tervezett Slim LED Brush+ kefe rendkívül könnyen irányítható kialakítással és ugyancsak LED-felszereltséggel érkezik. A készülék és a kefék kényelmesebb tárolását a tartozéktároló teszi lehetővé. 

 

 

MI-alapú takarítás az eddigi legintelligensebb takarítási élményért

 

A Samsung MI Optimum Tech technológiát alkalmazó, teljesen új MI vezérelt üzemmódnak köszönhetően a Bespoke Jet MI készülék nem csak hatékonyabb tisztítást biztosít, a legkülönbözőbb környezethez is alkalmazkodik. A Bespoke Jet MI az első olyan akkumulátoros porszívó, amely UL Solutions hitelesítést kapott az egyik vezető független biztonságtudományi szervezettől. Az MI Takarítási Módnak köszönhetően, az optimális tisztítás és maximális akkumulátor-hatékonyság érdekében képes felismerni és meghatározni a takarítandó felület típusát.

 

Az MI Takarítási Mód alkalmazásakor a Samsung Bespoke Jet MI először a szívóerőt szabályozó vezérlőjén keresztül érzékeli a kefeterhelést, majd a nyomásérzékelőin keresztül a légnyomást is méri. A padló típusának beazonosítása érdekében elemzi az adatokat, az intelligens algoritmus pedig a kapott eredményeknek megfelelően, a leghatékonyabb teljesítmény érdekében beállítja az optimális szívóerőt és kefehenger sebességet.*****  

 

Az MI Takarítási Mód az Active Dual Brush kefével együtt alkalmazva akár 14 százalékkal csökkentheti az akkumulátor energiafelhasználását és 6 százalékkal növelheti a manőverezőképességet. Slim LED Brush+ kefével történő együttes használat közben pedig akár 21 százalékkal csökkenhet az akkumulátor fogyasztása, miközben a manőverezőképesség 8 százalékkal javulhat. ****** 

 

A Bespoke Jet MI mesterséges intelligenciát alkalmazó tisztítási technológiáján túl a SmartThings és a Smart Wi-Fi csatlakoztathatóság is hozzájárul a készülékek testre szabhatóságához és az optimális tisztaság eléréséhez. Az intelligens öndiagnosztikai funkciók hozzájárulnak, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki készülékükből, miközben a porszívó a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtja. 

 

 

Továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomás, higiénikusabb működés

 

A Bespoke Jet MI továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomáson a készülék automatikusan kiüríti a porgyűjtőt, amely eljárás a Lég Impulzus technológiának köszönhetően minden eddiginél gyorsabb, kényelmesebb és higiénikusabb. 

 

A Bespoke Jet MI erőteljes Forgó légpenge technológiájának alkalmazásakor a készülék akár 1000 fordulat/perc fordulatszámmal mozgatja a levegőt, így a porgyűjtő kiürítésekor minden szemetet eltávolít, a szűrőben megakadt szőr- és hajszálakat is beleértve.

 

A továbbfejlesztett All-in-One tisztítóállomás minden kiürítés során automatikusan lezárja a fedelét, ezáltal hatékonyabb porkezelési teljesítményt nyújt és felfogja a finom port a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszer segítségével, valamint 99 százalékkal*******  megbízhatóbb a szőr- és hajszálak feltakarításában.

 

A Bespoke Jet MI bevezetésével a Samsung megerősíti pozícióját a vezető gyártók között az álló porszívók nemzetközi piacán, több olyan megoldást kínálva a fogyasztóknak, amelyek ötvözik a prémium formatervezést a kényelmes használhatósággal.

 

__________________________

*A Korea Testing Laboratory által végzett tesztelés alapján, az IEC62885-4: 2020 szabványnak megfelelően. A porszívó bemeneténél mérve, üres porgyűjtővel, Jet módban és nagy kapacitású, teljesen feltöltött akkumulátorral.

**Magyarországon a VS28C9784QK/GE Jet MI modell lesz elérhető.

***A Bespoke Jet 210W szívóteljesítményéhez képest.

****Az akkumulátoregység kapacitása (4500mA) alapján 500 használati ciklus után 70%-os kapacitást biztosít. 1 ciklus: Teljes lemerülés a teljes feltöltés után (100% ~ 0%). Az eredmények a használat függvényében változhatnak. Belső tesztelés alapján.

*****A kefehenger sebességének beállítása csak a Jet Dual esetében alkalmazható.

******Az Active Dual Brush használatával végzett belső tesztelés alapján, a padlóösszetétel globális átlagának megfelelően a fapadló 76%-ot, a szőnyeg 24%-ot tesz ki. Ugyanazt a tisztítási teljesítményt éri el, mint a közepes üzemmódban, 2%-os vagy kevesebb különbséget ér el a tisztítási hatékonyságban, az IEC 62885-2 Cl 5.1 és 5.3 szabványnak megfelelően. Az akkumulátor fogyasztását a porszívó teljesen feltöltött állapotban történő, 35 perces használata során fogyasztott energiamennyiség alapján mérték. A manőverezhetőség az IEC 62885-2 CL 7.3.9 szabvány szerint mért értéken alapul. Az eredmények a tényleges használati körülményektől függően változhatnak. A hatás eltérő lehet a Slim LED Brush+ használatakor.

*******Belső tesztelés alapján. A szőr és hajszálak eltávolításának gyorsaságát a porgyűjtő súlyát a teljes kapacitását kitöltő szőrmennyiséggel és anélkül mérték és hasonlították össze. A teszt során az eszköz porgyűjtőjét a tisztító állomás segítségével ürítették ki. Az eredmények a tényleges használati körülményektől függően változhatnak. 

Kulcsszavak: porszívó Samsung

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Legendás magyar konstruktőrök nyitják meg a School-Computer kiállítást Budapesten

Új helyszínen, a Neumann Társaság Báthori utca 16. alatti székházában mutat be időszaki kiállítást az Informatika Történeti Múzeum Alapítvány – alapítója, a Neumann Társaság szakmai anyagaira építve – az iskolagépek történetéről. School-Computer – a digitális kultúra megjelenése a közoktatásban a címe a tárlatnak, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával május második felétől október végéig látogatható. A május 17-én, 17 órakor zajló megnyitón a legendás Homelab számítógépek konstruktőrei, Lukács József és Lukács Endre mesélnek a személyi számítógépek hőskoráról. 

2024. május 9. 19:27

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36