Amikor 3 nagy márka összefog és együtt szórakoztat

forrás: Prím Online, 2023. október 7. 15:44

Ez akár egy vicc is lehetne, pedig nem az, de a végeredmény garantáltan vicces! A KMH és a Magyar Telekom közös gyártású, az Index.hu Youtube csatornáján futó Marsra magyar! című katasztrófa dokukomédia második etapjában több márka is feltűnik és együtt szórakoztatja a közönséget.

Szeptember 18-án folytatódott a katasztrófák sorozata, a Marsra magyar!, amelynek nem titkolt célja, hogy kínosabbnál kínosabb helyzeteken keresztül jóleső borzongással töltse el a nézőket, kirántva őket ezzel a hétköznapok terhei alól. A történet középpontjában egy csőd szélén egyensúlyozó magyar kisvállalkozás, a Hajnal-Vasad Kft. áll, amely megbízást kap a NASA-tól egy marsi kolonizációs projekt megvalósításához. Az első etap részei aszteroidaként tűntek fel a magyar filmgyártás egén, és csapódtak egyenesen a nézők szívének közepébe. Sőt a sorozat karakterei a Marsra magyar! univerzum kiterjesztéseként egy-egy villanás erejéig azóta betörtek a reklámblokkokba is, hiszen 2023-ban a Marsra magyar! szereplői mutatják be azt a több mint 80 telekomos jóságot, amelyek az ügyfelek segítségére vannak a mindennapokban. 

 

 

A nyári szünet okozta űrt hat vadonatúj epizód hegeszti be, amelyek mind látványban, mind szürrealitásban, mind pedig poénokban rátesznek egy lapáttal a korábbi részekre. És ha egy üzlet beindul, az jellemzően magával sodor mindent. Így történt, hogy a világ legnagyobb elektronikai termékeket gyártó márkáját, a Samsung Electronicsot és Magyarország egyik legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalatát, a Würth Szereléstechnika Kft.-t is magukkal ragadták Vass Mariék, és támogatóként beszálltak a sorozatba. 

 

Ahogy Kovács András Péter, a Magyar Telekom szegmens kommunikációs vezetője fogalmaz: „Nem csak a csillagok szerencsés együttállása ez a hármas együttműködés, tudatosan kerestük az olyan márkákat, amelyek beleillenek a sorozat univerzumába. A digitalizációval, az élvonalbeli eszközökkel és partnerekkel még a Mars megcélzása sem tűnik lehetetlen küldetésnek. Egy olyan éra hajnalához érkeztünk, ahol a márkák már képesek összefogni a nézők szórakoztatásáért, nagy öröm számomra, hogy a Samsunggal és a Würth Kft.-vel együtt úttörői lehetünk ennek az új korszaknak.” 

 

A Marsra magyar! jelenetei nagyrészt két helyszínen játszódnak, az irodatérben, ahol a szellemi munkát gyakran nem végző dolgozók tevékenykednek, és a gyár részen, ami a hegesztők birodalma. A Samsung eszközei mindkét helyszín szerves részét képezik, a céges eszközpark nagy részét a márka biztosította a szereplőknek. 

 

 

„Azért fejlesztjük folyamatosan az eszközeinket, hogy általuk az emberek olyan dolgokat is véghez vihessenek, amit korábban nem tudtak. Ha a Marsra még nem is juttatjuk el az embereket, de Vass Mariék mindenki számára átélhetővé teszik, mennyi mindenre lehetnek képesek egy-egy Samsung eszköz segítségével” – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. 

 

A Hajnal-Vasad Kft. hivatalos munkaeszközbeszállítója a Würth Kft. A sorozat történetét ismerve ez az egyetlen beszerzés, amivel a hőseink nem nyúltak mellé, hiszen a Würth megbízható szereléstechnikai eszközei még a lehetetlen küldetések alatt sem hagyják cserben Maró Sanyiékat. 

 

„Soha nem készült még Magyarországon olyan sorozat, ami ennyire humorosan mutatja be egyik fő célközönségünk munkaeszközeinek használatát a mindennapokban. Nem volt kérdés, hogy beszállunk partnerként a Marsra magyar! sorozatba, nehogy a professzionális szerszámok hiánya miatt ne sikerüljön a Hajnal-Vasad Kft. Mars expedíciója” – tette hozzá Kovács Ferenc, a Würth Szereléstechnika Kft. márka és kommunikációs vezetője. 

 

A három márka együttműködésének eredménye hétről-hétre megtekinthető az Index.hu Youtube-csatornáján, a siketek és nagyothallók számára akadálymentesítve, feliratozva is.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ezeket a munkaköröket válthatja ki a magyar cégeknél a mesterséges intelligencia

Az elmúlt években figyelemreméltó fejlődésen ment át a mesterséges intelligencia, ami mára valamilyen formában szinte minden felhasználóhoz eljutott. Persze, ahogy az a nagy technológiai áttörések esetében lenni szokott, az MI megítélése is meglehetősen vegyes, valamint arról is megoszlanak a vélemények, hogy milyen gazdasági következményeket hoz magával és milyen hatással lesz a munkára. 

2024. május 9. 11:27

Új pályázatok segítik a hazai innovációk szellemitulajdon-védelmét

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal vissza nem térítendő támogatás formájában 500 millió forint keretösszeggel hirdet felhívásokat hazai vállalkozások, kutatóhelyek, illetve magánszemélyek számára szellemi alkotásaik levédetésére, elősegítve azok hatékony hasznosulását akár a nemzetközi piacokon is. 

2024. május 9. 09:54

Process Solutions: Mit várnak el a gazdasági vezetők és a cégvezetők a könyvelési szolgáltatójuktól?

A technológiai fejlődés és az üzleti környezet változásaival párhuzamosan a cégvezetők, vállalati döntéshozók elvárásai is folyamatosan változnak. Nemcsak a törvényi megfeleltetéssel kapcsolatos kötelezettségek betartását várják el könyvelőiktől, hanem stratégiai partnerséget és technológiai innovációt is.

2024. május 8. 19:41

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Telefonunk tárhelye kihat készülékünk működésére

A technológia fejlődésével egyre nagyobb jelentősége van az okostelefonok tárhelyének. Az egyre jobb minőségű képek és videók, a komplex alkalmazások és az MI megoldások mind egyre inkább csak igénylik a tárhelyet. Ugyan a HONOR eszközei kifejezetten magas tárhellyel érkeznek, mi magunk is tehetünk azért, hogy a legtöbbet hozzuk ki belőlük.

2024. május 8. 17:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36