Munkát keresnek az iPaq fejlesztői

Tóth Kristóf, 2001. szeptember 10. 22:17
A Compaq Computer iPaq PDA eszközeinek fejlesztői érthető okokból nemigazán örülnek a társaság HP általi felvásárlásának. A Compaq PDA-részlegének szakemberei elkeseredésükben most új munkahely után kezdtek kutatni.
A Compaq rendkívüli sikernek örvendő iPaq PDA eszközének fejlesztői a The Vault weboldalon tették közzé álláskereső hirdetésüket. A hirdetés az "iPaq PPC Engineerint Team for Hire", azaz "Az iPaq PocketPC tervezőmérnök-csoport állást keres" címszó alatt jelent meg, amelyben az "iPaq fő tervezőcsoportja" keres új munkahelyet. "Az iPaq vezető tervezőcsoportja új lehetőségeket keres, és győztes PocketPC eszközöket szeretne gyártani a társaságának. Ez a csoport készítette a jelenlegi iPaq eszközöket, és olyan új modelleket is, amelyek a közeljövőben jelennek meg. Csapatunk segítségével cége maga mögé utasíthatja a konkurenciát" - áll a The Vaulton megjelent hirdetésben.

"Tapasztalt csapatunk rendelkezik az új eszközök gyors elterjedéséhez szükséges kapcsolatokkal. Igen, mi tudjuk, hogy mi várható a piacon a jövőben, és nem jelent problémát számunkra az olyan funkciók integrálása a PocketPC eszközökbe, amelyek által azok értéke megnövekedik. Mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók igényeinek megfelelően alakíthatjuk az eszközöket."

Mivel a Hewlett-Packard és a Compaq egyaránt jelen van a PocketPC PDA-piacon, a két cég egyesülésével a Compaq PDA-részleg várhatóan megcsonkulna. Az egyébként népszerű Compaq iPaq PDA eszközök fejlesztőinek reakciója ezért nem mondható igazán meglepőnek.

Kulcsszavak: +fohir HP Compaq pda munkaerő

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50