WebBusiness start Ausztriában

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. szeptember 12. 09:38
A WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbank Ausztriában is megkezdte szolgáltatását. A WebTime Kft. 1998 májusában indította útjára a WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbankot, melynek fő célja a konkrét üzleti ajánlatok közvetítése. Ezen a területen a WebBusiness piacvezető Magyarországon.
A szolgáltatás jelenleg már négy országban (Ausztria, Lengyelország, Magyarország, Románia), hat nyelven (magyar, angol, német lengyel, román és szerb) érhető el. A magyar, angol és szerb nyelvű adatbázisok menedzselése Magyarországról történik. A WebBusiness franchise rendszerben tavaly szeptemberben indult el először Lengyelországban, Varsói, majd idén májusban Romániában, Marosvásárhelyi központtal.

Ausztriára a franchise jogot a WebBusiness.cc Internet Service GmbH. szerezte meg, opciós joggal együtt a szolgáltatás értékesítésének idei elindítására Németországban, Szlovákiában és Csehországban. A WebBusiness Internetes Üzleti Információs Adatbank az első magyar fejlesztésű tartalomszolgáltatás, amely megméretteti magát az Európai Uniós piacon is. A WebBusiness célja, hogy az elkövetkező hónapokban további Európai országokban nyissa meg kapuit.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14