Megújult a FigyelőNet

, 2001. szeptember 20. 14:26
Megújult a FigyelőNet (www.fn.hu), az új külső mellett átalakult a portál struktúrája is, új rovatok születtek és már meglévők alakultak át.
A mára napi átlag 6000 látogatójával rendelkező portál átalakulásának elsődleges oka a tartalom folyamatos bővülése és az új szolgáltatások beindulása. A FigyelőNet fokozatosan integrálja speciális szolgáltatásait: a nyár elején indult Hírforrás PR szolgáltatását például a Dun & Bradstreettel közösen üzemeltetett Cégmonitor céginformációs oldalai kötik össze a FigyelőNet hagyományos cikkeivel. Az új design és rovatstruktúra az egységet és átláthatóságot hivatott segíteni.

Az új struktúra jegyében a rovatok is átalakultak. A most induló Gazd/Pol rovat az adózással, kormányzattal, közügyekkel kapcsolatos napi hírekkel, hasznos információkkal segíti az üzleti élet szereplőit. A menedzser rovatot kibővült tartalmával a Cég/Világ rovat váltja fel cégekkel, cégvezetéssel kapcsolatos hazai és nemzetközi híreivel. Az Infotech rovat mostantól még bővebb tartalommal Tech/Tudomány néven üzemel. A nagy érdeklődésre való tekintettel a Kávéház rovatot kiterjesztették, és ezután Színes néven kínál populáris témákat az olvasóknak, a szakértői fórumok pedig külön csatornán elérhetőek.

A rovatok kibővítése mellett folyamatosan új szolgáltatásokkal bővül az üzleti portál: ilyen a már most működő Job4Smarts álláskereső, mely a Karrier rovatban található. Hamarosan indul a Figyelő Fórum konferencia megújult szekciója is, de emellett a legújabb partnerkapcsolatnak köszönhetően megjelenik az Energiainfo, vagy az olvasók naprakészségét még inkább szolgáló perszonalizált hírlevél is.

Kulcsszavak: FigyelőNet onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55