Új Prím-otthon

, 2001. október 4. 06:14
Új helyre, a XI. kerület, Ugron Gábor u. 35.-be, egy négyszáz négyzetméteres kertes házba költözött jelen oldalak gazdája, az INK, a Business Online és a VGA Monitor Kiadója, a Prím Média.
A Prím igazi otthona a kertes családi ház, ezt mindazok tudják, akik egy évnél régebben ismerik a céget. Tavaly sok érv szólt az irodaházba költözés mellett: egy közepes méretű befektetés után, illetve egy nagyobb befektetés előkészítése közben flexibilis, gyorsan bővíthető munkahelyekre volt szükség, így cserélte a cég a kelenvölgyi, addigra már kinőtt, 200 négyzetméteres családi házát az ugyancsak XI. kerületi irodaházi elhelyezésre.

Ma nem ugyanolyan szelek fújnak, mint egy éve, a második befektetés a Nasdaq-görbe irányváltozása miatt - éppúgy, mint sokaknál - elmaradt, egy éven belüli expanzióra a legmerészebbek sem mernek gondolni, s mivel gondok merültek fel a bérlemény minőségével kapcsolatban is, a Prím vezetősége és 35-40 helyszínen dolgozó munkatársa az újbóli - immár jóval nagyobb családi házba történő - költözés mellett döntött, annak ellenére, hogy a hálózat újbóli kiépítése, az infrastruktúra megteremtése, a vonalak kiépítése, no és maga a költözés nem kevés gonddal jár.

A gondok egyike csupán, hogy a megváltozott telefonszámok is lassan élednek fel, így a költözés napjaiban a Prím munkatársait többnyire csak rádiótelefonon lehet elérni. Kérjük minden kedves olvasónk, partnerünk, ügyfelünk megértését, és ígérjük, hogy a szebb helyen jobb kedvű munkatársak fogadják majd hívásokat, vagy látják Önöket vendégül személyesen.

Az új Prím-otthon címét, telefonszámait, térképet a Prím-oldalak alján található "Kapcsolatok" szóra kattintva találják meg az érdeklődők.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55