PBO

A megújult belvárosi magazin

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. december 5. 08:08
Áttekinthetőbb szerkezettel, megújult dizájnnal és sokszínűbb tartalommal érhető el és olvasható Budapest szórakozó negyedének hivatalos oldala, a Pesti Broadway Online (http://www.pbo.hu). Számos új rovattal és sorozattal, valamint szolgáltatással bővült a belvárosi magazin. A lap most exkluzív interjút is közöl Kuncze Gábor és Medgyessy Péter miniszterelnök jelöltekkel, beszélgetést helyekről, élményekről, egyszóval a Pesti Broadwayról.
Az október végén egyéves születésnapját ünneplő weboldalról a belváros valóságos és művészi képei is elérhetőek. Sőt a PBO-card képeslapküldő szolgáltatással továbbíthatók is. Virtuális séta tehető az Andrássy út környékén és például az Operaházban. A PBO webkamerája adja a Liszt Ferenc tér teraszainak képét, egy real-time kamera pedig a teraszok vendégforgatagát közvetíti. (Ezzel a technikával lesz követhető majd a hónap végén Magyarország első online divatbemutatója. Tehát a nézelődéshez szükséges plugint szerencsés időben letölteni.)

A PBO már meglévő kulturális- (film, színház, kiállítás) és hírrovatai mellett várostörténeti sorozat indult, amelyben a száz évvel ezelőtti napi történésekre tekinthetnek vissza az olvasók. Az Anno 1901 nem nosztalgiázik, hanem tényszerűen bemutatja, hogy akárcsak manapság, a korábbi századfordulón is egyszerre volt vonzó és taszító az élet ebben a várososban, amely hasonlóan dinamikusan fejlődött. A filmtörténeti naptár-sorozatban olvashatók az adott hónap filmtörténeti eseményei. A Mellesleg rovatban és [Flo] alrovatában tárcákat, novellákat találhatnak azok, akiket a híreken és kritikákon túl nem csak szörfözve információkat fogyasztanak, hanem hosszabb, igényesebb szövegeket is hajlandóak “befogadni” az interneten.

A weboldal tulajdonosa a Liszt Ferenc téri vállalkozók által alapított PBO.HU Kft., és szerkesztőségi rendszerét és arculatát az Erba 96 Kft. tervezte. A belvárosi magazin az Adverticum Rt. hirdetéskiszolgáló rendszerét használja.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36