Partnernap premierekkel

, 2001. október 14. 07:30
Különféle kártyák, tárolók, digitális fényképezőgépek termékkörével azonosítottuk korábban az Axicót, holott - miként Tuska István, az egyre sikeresebb cég ügyvezetője a keddi partnernapon a Stefánia Palotában elmondta - létezik két nagy működési terület, amely a rendezőelvet viszi mindezekbe. Az egyik a szervermegoldások témaköre, a másik a digitalizálási technikáké. Sőt a két területet is összekapcsolja mondjuk egy-egy megrendelésre összeállított videoszerver, vagyis ma már nemcsak alkatrész-forgalmazásból, hanem működő rendszerek összeállításából is él a cég.
A szervermegoldások terén az Axico legrégibb és ma is egyik legfontosabb partnere az Adaptec - raidvezérlőivel és -csatolóival -, de a partnernapon szó esett a Tandberg diszkjeiről, adatmentő eszközeiről és a Black Box professzionális szervervezérlési megoldásairól is.

A szerver esetében kulcskérdés a megfelelő ház kiválasztása: az Axico három beszállítóval együttműködve igyekszik minden igényt kielégíteni, kínálatában a kellemes ár/teljesítmény jellemzőkkel rendelkező olcsó vállalati kategóriától az ipari házakig minden megtalálható.

Végül, de nem utolsósorban szólni kell a motorról, az egész lelkéről: az alaplapok és processzorok vonalán az Intellel működik együtt az Axico.

A digitalizálási technikák terén két neves digitálisfényképezőgép-gyártó, az Olympus és a Nikon hozta el új modelljeit. Az ATI a videomegjelenítés terén, a Pinnacle a digitalizálásban jelent hátteret az Axico számára. Az utóbbi önálló szoftverfejlesztőként is bemutatkozott, elhozta a Studio7 díjnyertes videokészítő szoftvert, és itt debütált Magyarországon a Pro ONE nevű integrált termék, amely DVD-ki- és bemenettel, 2D-s, 3D-s képmanipulációs eszközökkel, minden létező effekttel ellátva egy nagy teljesítményű professzionális stúdiót ad a felhasználók kezébe.

Kulcsszavak: Axico +céginfo multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55