LANeX: szeminárium a RAD szélessávú szolgáltatásairól

Kovács Attila, 2001. október 25. 17:15
“Sávszélességből szolgáltatás – access megoldások a szolgáltatóknak” mottóval, tíz napon belül másodszor szervezett hálózati szakmai szemináriumot a Hiltonban a LANeX Tanácsadó Kft.
Az október 25-i rendezvényen, amelyen több mint negyvenen vettek részt, az izraeli RAD Data Communications cég munkatársai tartottak előadásokat a szélessávú elérési hálózatok, szolgáltatások és szolgáltatás-minőség témakörökben, bemutatva a hálózatokon nyújtható legújabb típusú megoldásokat. A rendezvény további célja volt, hogy rávilágítson a szélessávú hálózatok hatékony kihasználására a jelenlegi megváltozott piaci helyzetben.

Többek között az előadásokon bemutattak irodaházi alkalmazásokat (a RAD terminológiában MTU, azaz Multi-tenant Office Building) különféle infrastruktúrák (ATM, IP, TDM, xDSL) esetén. Orly Nahum az MTU piaci lehetőségeiről tartott előadásában kiemelte, hogy az MTU-piac új lehetőségeket nyit a jelentős piaci erővel rendelkező (incumbent) és az alternatív távközlési szolgáltatóknak egyaránt. Szó volt továbbá a megnövekedett sávszélesség igényű mobilhálózatok és vezeték nélküli elérési hálózatok megvalósítási lehetőségeiről. Külön előadás foglalkozott a vezetékes és mobilhálózatokban alkalmazható jelzésrendszer-monitorozással, amely értéknövelt szolgáltatásokat és szolgáltatás-minőség javítást tesz lehetővé.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50