Szakmai nap a Flag-nél

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 6. 10:13
A kiváló szolgáltatásairól és szervermegoldásokban való jártasságáról ismert Flag Informatikai Rt. 2001. október 16-án szakmai napot szervezett leendő és meglévő ügyfeleinek. A rendezvénynek a pesti rakpart egyik állóhajója adott otthont. Az odalátogatók a szakmai nap alkalmával betekintést nyerhettek a Flag Rt. által kínált szolgáltatásokba, megoldásokba, megtekinthették a Compaq új Evo termékeit, illetve kipróbálhatták a Symantec IT-biztonsági megoldásait.
„A szakmai nap célja az volt, hogy bemutassuk a piac legújabb termékeit és szolgáltatásait, különösen ügyelve megoldásaink előtérbe helyezésére”- mondta Kasos Mihály, a cég tulajdonosa és egyben ügyvezető igazgatója. „A Flag-nél az a gyakorlat, hogy azt adjuk az ügyfelünknek, amire szüksége van. Ezzel is magyarázható az az – árbevétel szerkezetében is megmutatkozó – üzletpolitika, hogy tevékenységükben egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalatra szabott szolgáltatás. A speciális alkalmazások, mint például a Flag szakmai napon okkal előtérbe kerülő biztonságtechnika, vírusvédelem, adatkonszolidáció, katasztrófaelhárítás, rendszerfelügyelet, immár cégünk alaptevékenységéinek körébe tartoznak.”

A jövőben számos ehhez hasonló rendezvényt tervez a cég, ezzel nyújt segítséget ügyfeleinek a számukra legmegfelelőbb informatikai megoldások kiválasztásában.

Flag Informatikai Rt.

A 40 millió Ft törzstőkéjű Flag Informatikai Rt. jogelődje 1990-ben alakult. A vállalat elsősorban közepes és annál nagyobb méretű vállalatoknak kínál informatikai infrastruktúrákkal kapcsolatos megoldásokat és ahhoz kapcsolódó magas szintű, megbízható szolgáltatásokat. A Flag Informatikai Rt. 2001 első fél évben 882 millió Ft árbevételt ért el. Ez közel 35%-kal haladja meg a tavalyi év hasonló időszakában elért eredményt. 2000-ben számítástechnikai eszközök, rendszerek és szolgáltatások értékesítéséből származó árbevétele meghaladta a 1,48 milliárd Ft-ot. Dolgozóinak létszáma 42 fő, ebből 18 fő magasan képzett műszaki szakember.

Kulcsszavak: +céginfo Flag

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38