Új PDA a NEC-től

Kollár Csaba, 2001. november 14. 16:01
A NEC bemutatta MobilePro P300 típusnevű Pocket PC-jét, egy olyan új személyes digitális asszisztenst, melyet kimondottan az üzleti élet szereplőinek terveztek.
A PDA-ban integrálták a CompactFlash Type II (CF), valamint a Secure Digital (SD) kiterjesztő slotok mellett az SD slotot az SD memóriakártyák számára, melyek a készülékhez csatlakoztathatók. A CF slot segítségével a felhasználók egyszerre nagyon sok Pocket PC eszközzel dolgozhatnak, és olyan lehetőségeket használhatnak ki, mint pl. a vezeték nélküli LAN kártya, a GPS vagy a voice-over IP modulok.

A PDA a Microsoft új szoftverével, a Windows-Powered Pocket PC 2002-vel működik.

A cég hivatalos közleménye szerint a MobilePro P300-t elsősorban a céges/üzleti felhasználóknak szánják, számos olyan – ma még újdonságnak számító – lehetőséggel, mint a fotorealisztikus színes kijelző, vagy a mindenre kiterjedő, akár a vállalati környezethez is alkalmazkodó alkalmazások. A nagyméretű, érintésérzékeny kijelző segítségével egyaránt megtekinthetünk internetes tartalmat, jó minőségű képernyőszöveget, illetve valósághű videoadást is.

A beépített 32 MB flash ROM a többi alkatrésszel együtt kellő erőt biztosít szinkronizációhoz, a kommunikációhoz, a grafikai alapú alkalmazások futtatásához vagy a prezentációkhoz.

A készülék hagyományos „kiépítésben” a viszonteladóknál megközelítőleg 600 USD-be fog kerülni.

Kulcsszavak: NEC pda +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59