Synergon: erősödő pozíciók az építőiparban

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2001. november 22. 10:52
A Synergon Informatika Rt. további két szerződést írt alá az építőipar területén a J. D. Edwards integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére. A Középületépítő Rt.-vel és a Délviép Kft.-vel kötött megállapodások alapján teljes körű - pénzügy, logisztika és projektmenedzsment - vállalatirányítási folyamatokat fednek le.
A Synergon mindkét esetben a jövő év elejére vállalta a rendszerek bevezetését annak érdekében, hogy a 2002. évi pénzügyi elszámolás hátterét már ez az integrált rendszer nyújtsa. Mindkét ügyfél esetében a Synergon az általa kifejlesztett OnePack megoldáscsomagot szállította.

Czakó Ferenc, a Synergon vezérigazgatója elmondta: „A Synergon jelentős versenyelőnye tett szert ezen a területen. E nemrégiben aláírt megállapodásaink révén, az Alterra Kft. és a Kész Kft. mellett, újabb két építőipari referenciát szereztünk a J. D. Edwards OneWorld megoldásai területén. Egyrészt korábbi referenciáink révén széles körű ismeretekre tettünk szert az építőiparban tevékenykedő vállalatok működéséről, másrészt a OneWorld projekt központú megoldása, a OnePack módszertana eredményeképpen képesek vagyunk költség és idő tekintetében hatékony, előre kiszámítható megoldást biztosítani az építőipari vállalatok számára.”

A Középületépítő Rt. meghívásos pályáztatás után, november közepén adott megbízást a Synergonnak. A Synergon a Projektasszisztens Kft.-vel, a Középületépítő Rt. informatikai csapatával összefogásban az építési vállalkozás meglévő, szigetszerűen működő informatikai rendszerét váltja ki a J. D. Edwards OneWorld rendszerrel, amely Compaq szervereken és Microsoft alapszoftverekkel működik majd. Az alkalmazás bevezetése során a Synergon a pénzügyi, logisztikai és projektelszámolás folyamatokat fogja kiépíteni. A bevezetési folyamat a OnePack megoldáscsomagra és módszertanra támaszkodik.

A Délviép Kft. számos rendszer megtekintése után választotta ki a J. D. Edwards OneWorld megoldást. A vállalkozásnál korábban szintén szigetszerűen működő informatikai rendszer volt, melyet most a OneWorld integrált megoldás vált ki. A Délviép Kft. hardver és hálózati szükségleteit az 5P Kft. biztosítja, amely a Synergon országos partnerhálózatába, a Synergon Partnerware-be tartozik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59