A nudista internethíradónak a televízióban sincs takargatnivalója

MTI Sajtóadatbank, 2002. január 4. 10:00
Egy évvel ezelőtt a NakedNews.com nudista internethíradó még bemondókat keresett, úgy látszik, azóta sikerült megtalálni a megfelelő csapatot. Olyannyira, hogy a mikrofonba öltöztetett hírmagyarázók műsorát már a televízió is átveszi.
Victoria Sinclair pléhpofával mondja a nap legfontosabb híreit vetkőzés közben a NakedNews.com oldalon, a "With nothing to hide" (nincs takarnivalónk) internethelyen. Kezdetben, két évvel ezelőtt, még egyedül volt, de ma már tizenketten vannak a vetkőző bemondók, nyolc nő és négy férfi. Havonta több mint hatmillió kivételes látogatójuk van a weboldalon. Erről a NakedNews.com gazdája, a Naked Broadcasting Network inc. (meztelen adások hálózata részvénytársaság) alelnöke, Kathy Pinckert nyilatkozott az AP amerikai hírügynökségnek. A kivételes látogatókat csak egyszer számolják össze, függetlenül attól, hogy hányszor klikkelnek rá erre az oldalra egy hónap alatt.

A NakedNews.com 45 perces televíziós hírműsort is indított - Nakes News TV! címmel -, amely minden pénteken megtekinthető 2,65 dollárért a Viewer's Choice-on. Itt is mezítelen bemondók és hírmagyarázók, nők és férfiak, olvasnak be és vitatnak meg politikai, gazdasági és sporteseményeket, beszélnek szórakozási lehetőségekről és egyebekről.

"A Naked News az első internet-hírprogram, amelyet televízió is átvesz - mondja Kathy Pinckert. - Igazán örülünk annak, hogy a Viewer's Choice-szal együtt szerepet játszhatunk a virtuális világ és a kézzelfogható világ összetalálkozásának előmozdításában.

A Viewer's Choice kanadai műsor- és marketingigazgatója, William J. Clusters kijelentette, hogy ez a sikeres internetprogram a televíziókban is népszerű lesz, mert a hírközlést összekapcsolja a szórakoztatással.

Az interneten a minap a szórakoztatásra összpontosítottak ebben a programban. Victoria az első hír beolvasása közben kigombolta kétrészes szürke szerelésének felső részét. Azután következett a szoknya, s láthatóvá vált sötétkék, fodros alsóneműje. Összekulcsolt kézzel kezdett bele a másik hírbe, majd hátranyúlt, hogy levesse a melltartóját. Mielőtt lecsúsztatta a bugyiját, a hajából kivett egy tűt és egy fejrándítással leengedte hosszú, barna haját. Más bemondók már mezítelenül álldogálva beszélgettek. A kamera szemből panorámafelvételt készített róluk, semmit nem fedve el.

"Egyszerűen arról van szó, hogy mezítelenül végzik a dolgukat - jegyezte meg Kathy Pinckert. - Nyilvánvalóan kellemes külsejű munkatársaink vannak, ami nagy vonzerő, ámbár a hírközlésből élünk, méghozzá jól."

A honlap látogatóinak körülbelül 80 százaléka férfi, 20 százaléka nő, és legnagyobb részük a 18-34 közötti korcsoporthoz tartozik - olyanok egyébként, akik mellőzni szokták a hírműsorokat. Most a televízióban is fel akarják kelteni érdeklődésüket a hírek iránt.

Kulcsszavak: onlineszolg műsor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59