Keresőrobot 3G szolgáltatásokra

Kollár Csaba, 2002. január 23. 07:36
Miközben a legtöbb országban még el sem indultak a 3G szolgáltatások, máris megjelent egy cég, a Calaba, mely a világ első 3G-re tervezett keresőrobotját fejlesztette ki.
Az operátorok egyre inkább olyan innovatív informatikai megoldásokat és eszközöket keresnek, melyekkel a felhasználókat segítve azok könnyebben igazodhatnak el az életben, a különféle helyeken, a különféle szituációkban. Az ilyen megoldások közül jelenleg az egyik legfejlettebb a Calaba cégé, mely a világon elsőként olyan vezeték nélküli címtárat és kereső szolgáltatást fejlesztett ki, amire már most komoly igény mutatkozik többek között az mmO2 (a Manx Telecom leánycége) részéről. Az mmO2 a Calaba keresőjét kívánja ugyanis használni Európa első kereskedelmi 3G hálózatánál.

A gazdag grafikájú, teljesen színes keresőszolgáltatással az európai és a man szigeti 3G hálózathoz kapcsolódó felhasználók gyorsan rátalálhatnak az őket érdeklő témára, site-ra, szolgáltatásra.

A felhasználók e mellett böngészhetnek a vezeték nélküli címjegyzékben, megtalálva a számukra legmegfelelőbb tárgyú, nyelvű és helyű információt. “jelenleg azon dolgozunk, hogy minél több operátor válassza az általunk kifejlesztett felhasználóbarát technológiát” – nyilatkozta Tim Granger a cég egyik vezetője.

Kulcsszavak: UMTS +fohir mobilszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38