Kasszasiker a tajvani "spontán" pásztoróra az interneten

MTI Sajtóadatbank, 2002. január 29. 06:58
Akaratlanul került be a "világhírességek" közé egy tajvani képviselőnő és nős szeretője: az alkalmi pár szerelmi hancúrozása az utóbbi idők legnagyobb kasszasikere - a világhálón.
A Lycos internetes portál felmérése szerint a szeretkező pár - tudtán kívül felvett - forró jeleneteit felkereső internetezők száma az utóbbi időben a tizenötszörösére nőtt: a szerelmes pásztoróra a legnagyobb találati arányt elérő internetes oldalak között a negyvenötödik helyről rövid idő alatt az élre ugrott.

Az eredmény magát a Lycos munkatársait is meglepte. A cég minden héten elkészíti a legkeresettebb internetes oldalak ötvenes listáját. Eddig mindössze egyetlen tajvani illetőségű személynek - Ang Lee-nek, a 2001-ben négy Oscar-díjat nyert Tigris és Sárkány című film rendezőjének - sikerült erre felkerülnie. A képviselőnő és szeretője azonban nem csak hogy szintén felkerült a listára, hanem átvette a vezetést is, így személyében most először fordult elő, hogy tajvani áll a lista élén - ráadásul párostul.

A tajpeji képviselőnő szerelmi kapcsolatát leleplező cikket és a hozzá kapcsolódó képi anyagot a Scoop című tajvani magazin dobta piacra tavaly decemberben. A CD iránt nagy az érdeklődés Szingapúrban, Hongkongban, Malajziában, Kínában és az Egyesült Államokban is.

A szigetország sajtótermékei szerint a pásztoróráról készült mozgóképeket egy magánlakásban készítette az a nyomozó, akit a félrelépő férfi felesége bérelt fel. Az ügy nagy port vert fel Tajvanon, a tajpeji bíróság vizsgálatot rendelt el a magazinnal szemben.

Kulcsszavak: szex onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14