Megújult a hadkötelezettséget ellenzők honlapja

MTI Sajtóadatbank, 2002. február 4. 08:46
Megújult honlappal várja az érdeklődőket a Hadkötelezettséget Ellenzők Ligája (HEL) - tájékoztatta a szervezet az MTI-t.
A közlemény szerint a http://www.hel.hu/ címen elérhető oldal folyamatosan tájékoztat a szervezet február 16-i budapesti biztonságpolitikai fórumáról, amelynek célja, hogy választási kampányhoz kapcsolódva világossá tegye a választópolgárok előtt, mely pártok akarják megszüntetni a sorozást és melyek nem.

A honlapon megtalálható az "Akikre az ember kicsit másképp tekint" című lista és a "képviselők honvédelmi nyilatkozata" is.

A weboldal mindezeken kívül foglalkozik a nemzetőrséggel, hasznos információkat nyújt a sorköteleseknek és a polgári szolgálatot kérőknek. Megtekinthető Szabó János honvédelmi miniszter HEL-nek írt részletes válaszlevele az egészségügyi alkalmassággal kapcsolatos szigorítások ügyében, és elolvasható a Fidesztől kapott, a pártnak a kötelező katonai szolgálattal kapcsolatos álláspontját ismertető válasza. Az oldalon adatok és hírek is találhatók a különböző országok hadseregeinek típusáról.

A honlaphoz kapcsolódó angol nyelvű oldalak a nemzetközi hadkötelezettség-ellenes mozgalomról, kezdeményezésekről adnak áttekintést.

Kulcsszavak: website hadiipar

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14