Xerox a CeBIT-en

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. március 19. 20:25
A Xerox teljes erőbedobással jelen lesz az idei hannoveri CeBIT kiállításon (2002 március 13-20., 23-as csarnok, A30-as stand), ahol bemutatja az Office Systems Group (OSG) és az Office Printing Business (OPB) nevű üzletágai által kifejlesztett dokumentum előállítási megoldásokat. A reprezentatív Document Centre 490 piaci bevezetése mellett a Xerox bemutatja tandem nyomtatói, másolói és multifunkciós berendezései legújabb választékát is.
A Xerox arra is felhasználja a CeBIT által kínált alkalmat, hogy új értékesítési partnereket toborozzon Európában annak reményében, hogy jelentősen növelni tudja ezen értékesítési csatornán át tervezett üzleti volumenét 2002-ben.

A Document Centre sorozat legerőteljesebb multifunkciós terméke a digitális Document Centre 490 kitűnő teljesítményt és megbízhatóságot kínál nagy munkacsoportok és termelési környezetek számára. A Document Centre 490 percenként 90 A4-es oldalt nyomtat és másol. Ezenkívül rendelkezik egy kétoldalas automatikus dokumentumadagolóval, amely 100 papírlapot képes befogadni; maximum 7,150 lap kapacitással négy papírtálcában és egy nagykapacitású lapadagolóval is.

Megtalálható a ‘Scan to E-Mail’ funkció is a berendezésen, amely lehetővé teszi a papíralapú dokumentumok e-mail-ként történő továbbítását számítógépen keresztül közvetlenül a Document Centre-ről. Az integrált dokumentumszkenner a képfájlokat maximum 600x600-as felbontásban képes beolvasni 8 bites szürkeskálán.

A Document Centre 490 központi része a “CentreWare Web 5.3” elnevezésű fejlett nyomtatásvezérlő szoftver, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó közvetlenül a munkaasztalról állítsa be és ellenőrizze az összes nyomtatási paramétert. Ez a web-alapú eszköz nem csupán a kimenetet szabályozza, hanem támogatja a rendszergazdát is a nyomtatóhálózat karbantartásában és hibaelhárításában.

A Xerox egyéb multifunkciós berendezések széles választékát állítja ki a CeBIT-en, többek között az alábbiakat:

WorkCentre Pro 412 –digitális multifunkciós termék, amely alapvető digitális jellemzőket kínál elérhető árakon, beleértve a digitális másolást, nyomtatást, faxolást és színes szkennelést.

WorkCentre Pro 416 –kisebb irodai környezet számára tervezett digitális multifunkciós termék, amely egy nagyobb berendezés sokrétű lehetőségeit kínálja, mint az “egyszeri szkennelés –többszöri nyomtatás” (scan-once-print-many) funkciója, az elektronikus összefésülés és a füzetkészítés.

Document Centre ColorSeries 50 –fekete-fehér nyomtató/másoló teljes színes kapacitással. Az általános irodai környezet számára kifejlesztve, 50 oldalas percenkénti teljesítményt nyújt hagyományos fekete-fehér megosztott erőforrásként munkacsoportok számára , és percenként 12 oldalt teljesít színesben.

Docucolor 12 Printer –a berendezés sok színes ábrával dolgozó környezetek számára készült, mint például a grafikai tervezőstúdiók, reklámügynökségek és vállalati lapkiadók. Kiváló és egyenletes teljesítményt biztosít színigényes tevékenységeknél, mint a grafikai tervezés és a digitális nagyteljesítményű színes nyomtatás.

A választékában szereplő összes díjazott A3-as ill. A4-es fekete-fehér és színes hálózati nyomtató bemutatása mellett a Xerox bemutatja a tandem nyomtatási technológiák terén végzett beruházásai és elért piacvezető szerepe elmúlt tíz évét is, amelyet a szilárdtintás A4-es Phaser 860 színes nyomtató és a tandem A3-as Phaser 7700 lézernyomtató jellemez.

A Phaser 860 alkalmazza mind a színek médiára egy fázisban történő felvitelének technológiáját, amely percenként 16 színes oldal előállítását teszi lehetővé, mind pedig a Xerox szilárdtintás technológiát, amely kivételesen könnyű használatot biztosít. Az ajánlat kiegészítéseképpen a Xerox ingyen adja a fekete tintát a nyomtatóhoz. A Phaser 860 könnyű üzemeltetésével, teljesítményével és költséghatékonyságával ideális nyomtató bármely szervezet számára, amely zökkenőmentesen kíván áttérni a fekete-fehérről a színes nyomtatásra.

A Phaser 7700 a Xerox OPB termékskála legfiatalabb tandem tagja, amely percenként 22 oldalas teljesítményt színesben, valamint kiváló nyomtatási minőséget kínál, ami ideálissá teszi bármely olyan üzleti környezet számára, ahol nagysebességű A3-as nyomtatásra van szükség, vagy a kiemelkedő nyomatminőséget megkövetelő grafikus és médiaszakemberek számára.

A Xerox’ Office Software Suite (XOSS) is jelen lesz a kiállításon. A XOSS a tudásmenedzsmentre, valamint az üzenettovábbítás és fogadás menedzselésére összpontosít, és segít az ügyfeleknek digitális és papíralapú dokumentumáramlásuk lebonyolításában meglévő számítógépes infrastruktúrájukon belül. Az alábbi kiemelt termékek láthatók a CeBIT-en:

Docushare – könnyű és biztonságos web-alapú megoldás a szervezeten belül rendelkezésre álló ismeretanyag kezelésére. A szoftvert könnyű installálni és alkalmazni, egyben biztonságos és kényelmes környezetet biztosít a beszkennelt és elektronikus információk kezeléséhez.

FlowPort – böngésző alapú alkalmazás, amely a kritikus üzleti információkat integrálja az elektronikus információ-áramba és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a papíralapú dokumentumokhoz könnyen hozzájusson, azokat átalakítsa és integrálja egy szervezet digitális munkafolyamatába. A készülék rendelkezik egy egyedülálló felhasználói interfésszel is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy PC használata nélkül hozzáférjen dokumentumokhoz és azokat ellenőrizze.

AskOnce –univerzális keresőeszköz, amely az ismeret- és információgyűjtéssel foglalkozó munkatársak számára a keresett információk gyors és könnyű megtalálását teszi lehetővé mind külső mind belső információforrásokban, mint pl. a vállalati adatbázisok, irattárak, e-mail rendszerek és vállalati intranet hálózatok.

A Xerox üzenete partnerei számára az idei CeBIT-en: “Lazíts – mi itt vagyunk!“ (Relax – We’re here.)– azaz a Xerox tudja a megoldást ügyfelei szükségleteire piacvezető színes és fekete-fehér hálózati nyomtatási megoldások legszélesebb választékát kínálva számukra. A Xerox elkötelezte magát partneri kapcsolatai ápolása iránt a kiállítás során is, minthogy várhatóan a 2002. év jelentős összegszerű növekedést fog tükrözni a Xerox értékesítési partnerein keresztül megvalósítandó üzleti terveiben. Ennek érdekében a Xerox aktívan toboroz új partnereket minden földrajzi és piaci viszonylatban, és szívesen látja értékesítési partnereit pavilonjában a lehetőségek megvitatására.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50