Palm - adatbázis szoftver vezeték nélküli alkalmazásokhoz

Kollár Csaba, 2002. április 2. 21:14
A Palm folytatva vezeték nélküli stratégiáját a mai napon bemutatta a vezeték nélküli adatbázis szerverét (WDBAS), melyet fejlesztők és IT cégek használhatnak majd annak érdekében, hogy új, vezeték nélküli szolgáltatásokat és alkalmazásokat fejlesszenek általa.
A WDBAS lehetővé teszi, hogy a szoftverfejlesztők olyan fejlesztői környezetet használjanak, mint az AppForge, vagy a Metrowerks CodeWarrior, s ezeken mobil alkalmazásokat fejlesszenek, elsősorban a vállalati adatok vezeték nélküli elérése területén. A create smart client gyűjtőnevet viselő alkalmazásokat vezeték nélküli környezetre optimalizálták. Nagy hangsúlyt kap az adatbázisok valós időben történő elérése, így az adatfolyamatok szinkronizálhatók, kicsi az időeltérésekből származó hibák valószínűsége.

A Palm közleményében kiemeli, hogy “ezek a fejlesztések azért fontosak úgy a cégek, mint a felhasználók számára, mivel az adatok oda-vissza áramlása valós időben történik, ezáltal a felhasználók mindig a valós helyzetről értesülhetnek mobil eszközükön keresztül. Az általunk biztosított rendszer használatával elkerülhetők az időcsúszásból adódó felesleges sztornózások és magyarázkodások.” A rendszerről további információk a http://www.palm.com/enterprise site-on olvashatók.

Kulcsszavak: +fohir adatbázis Palm

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14