3G Floridában

Kollár Csaba, 2002. április 3. 08:10
A Verizon Wireless most jelentette be, hogy elindítja nagysebességű vezeték nélküli szolgáltatását Floridában, így ügyfelei gyorsan, könnyen csatlakozhatnak a világhálóhoz, kezelhetik e-mail-jeiket, illetve folyamatos videoadást is sugározhatnak/fogadhatnak.
A cég közleményében kiemelte, hogy az amerikai mobilkommunikációs fejlesztések egyik fő iránya a 3G bevezetése. Miközben a világ egyes országaiban a fogyasztók már barátkoznak a 3G-vel, addig Amerikában a 3G még teljesen új és felfedezésre váró technológiának számít.

A Verizon Wireless az első körben a 3G hálózatot Dél-Floridában építi ki. A 3G előnyeivel elsőként az üzleti felhasználók ismerkedhetnek meg már a mai naptól, a többi fogyasztónak erre még április 15-ig várnia kell. A közeljövőben az Express Network segítségével a hálózat már Orlando-ban és Jacksonville-ben is elérhető lesz.

“Az Express Network indítása Floridában új fejezetet nyithat a vezeték nélküli kommunikációban” – nyilatkozta Mike Lanman a Verizon Wireless floridai regionális igazgatója. Majd hozzátette “a Verizon Wireless Express Network a felhasználóknak teljes internet- és intranet-hozzáférést biztosít, illetve a hagyományos e-mail elérhetőségét laptopon keresztül. A rendszer sávszélessége 40-60 kbps között van. A rendszer elindításakor – elemzők szerint – az egyik legnépszerűbb készülék a Kyocera 2235 3G CDMA háromcsatornás mobiltelefonja lesz. Ez a készülék kompatibilis a Mobil Office kit-tel, szolgáltatásait tekintve pedig megfelel a legmagasabb követelményszinteknek is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36