Második kerületi voksok a leggyorsabban

MTI Sajtóadatbank, 2002. április 7. 17:31
Tekintettel a 2002. évi országgyűlési választásokra és annak alakulása iránt várható fokozott érdeklődésre, a második kerületi önkormányzat az internetes honlapján keresztül lehetővé teszi, hogy a városrész és az ország lakossága a leggyorsabban tudomást szerezhessen a kerület nagyobb részét lefedő Budapest főváros 02. országos egyéni választókerületben született, nem hivatalos eredményekről.
A második kerületben eddig is komoly figyelmet szenteltek annak, hogy a mindinkább teret hódító interneten keresztül a lakók értesülhessenek a körülöttük zajló eseményekről, alkalmanként ellátogathassanak az online lakossági fórumra, vagy elektronikus úton intézhessenek egy-egy ügyfajtát.

A weboldalon a szavazás lezárulta után, szavazókörönkénti bontásban, a törvényi előírásoknak megfelelve, folyamatosan megjelennek a helyi választási bizottság által jóváhagyott részeredmények az egyéni jelöltekre és a pártlistákra vonatkozóan egyaránt. Így minden más olvasható, hallható hírforrást is megelőzve az ország bármely részéről elérhetővé válik a legfrissebb, beérkezést követően azonnal rendelkezésre álló adatbázis, melyből megtudható a szavazás pillanatnyi állása, és a feldolgozottság mértéke.

A részeredmények eléréséhez nem kell egyebet tenni, mint a szavazókörök 19 órai zárását követően felkeresni a II. kerület honlapját, a http://www.masodikkerulet.hu-t. Az aktuális részvételi arányról a szavazás napján több alkalommal ad hírt az elektronikus újság.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50