Piacon a Xerox DocuColor iGen3

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 12. 13:07
A Xerox megkezdte a rendelések felvételét új DocuColor iGen3 digitális nyomdai berendezésére. Szakmai körökben igen nagyra értékelik az 1 milliárd dolláros befektetés eredményeképpen létrejött, 100 oldal/perc teljesítményű új Xerox nyomtatót.
Egy nemzetközi sajtó- és szaktanácsadói értekezleten Frank Steenburgh – a Xerox DocuColor iGen3 Digital Production Press Business első elnökhelyettese és vezérigazgatója – hat indokot sorolt fel, amiért a berendezés sikeres lesz a piacon, így a a megfelelően képzett és tapasztalt szakembergárda; a termék, amely megfelel a vevők elvárásainak; az alkalmazási és mennyiségnövelő programok és a kiváló ügyféltámogatás.

“Az ipar sok éve vár a színes DocuTech-nek nevezett megoldásra,” – mondta Steenburgh – “én úgy hiszem, hogy az iGen3 piaci fogadtatása eléri és túlszárnyalja a DocuTech sikerét”.

Steenburgh úgy gondolja, hogy az iGen3 piaci sikereinek alapja nem a berendezés által képviselt forradalmian új technológia, hanem az emberek, akik azt piacra viszik. Steenburgh gondosan kiválasztott egy 50 tagból álló csapatot, akik a DocuColor iGen3 értékesítését és beindítását vezénylik. A csapathoz tartoznak az eredeti DocuTech-csapat volt tagjai, színes technológiát és grafikai megoldásokat forgalmazó szakemberek, valamint a versenytársakról előzőleg tapasztalatot szerzett szakértők.

További sikertényezőt jelent a kitűnő ügyféltámogatás, valamint az alkalmazás és mennyiségnövelő programok, amelyek képzést és támogatást biztosítanak az agresszív piaci versennyel szemben. A Xerox bemutat egy marketing partnerprogramot is, amelynek célja, hogy a nyomdákat kiképezze, hogyan növeljék a nyomtatási mennyiséget azáltal, hogy felkeltik az igényt a digitális színesnyomtatás iránt a piacon. Ennek keretében az ügyfeleket különféle témákban oktatják, mint például a digitális nyomdatermékek értékesítése, az 1:1 marketing, és a digitális alkalmazások munkafolyamatainak optimalizálása.

A DocuColor iGen3-ra a rendelésfelvétel első napja hivatalosan az IPEX 2002 nyomdaipari konferencia (április 9-17,Birmingham) – megnyitásának napja. A Xerox standja a legnagyobb az IPEX-en; összmérete 6.500 m2, nagyobb, mint egy futballpálya. További mintegy negyven egyéb Xerox DocuColor, DocuTech és DocuPrint nyomtatót is be fog mutatni a Xerox, többek között a DocuColor 2000 sorozatot, amely az IDC szerint 55%-os piacvezető a 45 oldal/perc feletti teljesítményű színes lézermásolók/nyomtatók és a nagyteljesítményű digitális színes nyomtatási rendszerek piacán.

Kulcsszavak: Xerox printer +legfontosabb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36