A NetWare 6 és a Novell eDirectory az év terméke 2002-ben

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. április 16. 17:43
A Network Magazine, mely a világ egyik vezető hálózati kiadványa, a Novell NetWare 6 és Novell eDirectory termékeket választotta a szerver operációs rendszer, illetve a címtárszolgáltatás kategóriában a 2002. év termékévé.
A Network Magazine Product of the Year (év terméke) kiadásában a következő szavakkal jellemezte a Novell NetWare 6 rendszert: „2001-ben a Novell megjelent a NetWare 6 verzióval, és ezzel valamennyi vetélytársát maga mögé utasította az alapvető hálózati funkciók és erőforrás-megosztás területén. A NetWare … más operációs rendszerekkel is együttműködik [és] a NetWare 6 új szintre emeli ezt az együttműködést. A NetWare szerver ismeri a Windows, Macintosh, UNIX és Linux által használt natív fájlkezelési protokollokat, ezzel zökkenőmentes és biztonságos adatátvitelt biztosít az egyébként inkompatibilis rendszerek között.”

A kiadvány kiemelte a Novell több platformon működő címtárszolgáltatásának előnyeit, mely az utóbbi három évben folyamatosan elnyerte a legjobb címtárszolgáltatásnak járó díjat. „A Novell eDirectory hosszú utat tett meg azóta, hogy a sok NetWare szervert tartalmazó telephelyek adminisztrációs alapjaként megjelent a piacon. … [Jelenleg] már az eDirectory Windows NT/2000, Solaris, Linux és más operációs rendszerek alá készült natív változata is elérhető,” írta a Network Magazine.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14