A Navision a magyar piac meghódítására készül e-business megoldásaival

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 6. 10:48
A Navision középvállalkozások számára kínál e-Business megoldásokat, és vállalatirányítási rendszereket (ERP). A Navision Ausztria és a Navision Magyarország ügyvezető igazgatója, Stefan Gurszky szerint 2005-ig piacvezetők szeretnének lenni Magyarországon.
A Navision Attain és a Navision Axapta a vállalati gazdálkodás valamennyi területét felöleli, a könyveléstől az árugazdálkodáson át az eladásig, a PPS-től (Tervezés-Termelés-Irányítás) az e-kereskedelemig. A szoftverbe integrált internetnek köszönhetően a középvállalatok is sikerrel és legfőképpen nyereségesen használhatják ki az e-business-ben rejlő lehetőségeket. A Navision például már a Microsoft új BizTalk elnevezésű internetszabványát is támogatja, amelyet az elektronikus dokumentumcserére fejlesztettek ki. A Navision egyedi megoldásokat kínál a különböző iparágak speciális igényeinek kielégítésére.

A Navision már a jelenlegi piacnyitást megelőzően is jelen volt Magyarországon. A piac átfogó felmérését követően önálló magyarországi fiókvállalat létrehozása mellett döntöttek a cég vezetői. Ma pedig elkezdődhetett a munka a Navision új budapesti központjában.

Stefan Gurszky a cég hat első magyar partnerével, vezető informatikai rendszerházakkal, köztük a XAPT-tal, és a Multisoft-tal közösen indította útjára az új vállalkozást. A már működő 30 Navision-országhoz hasonlóan Magyarországon is szigorú minőségellenőrzés mellett választják ki a Navision Solution Center-eket, és csak intenzív oktatást követően nyerhetik el hivatalos Navision-partner címet.

Stefan Gurszky elmondta: - Nemzetközi vállalat lévén, a Navision átfogó ismeretekkel rendelkezik az új piacok feltárásában, és a megfelelő partnerek kiválasztásában. A magyarországi tevékenységünk elsődleges célja, hogy felépítsünk egy magas szintű, minőségi szolgáltatást biztosító partnerhálózatot, amelyen keresztül megvalósulhat a Navision márka; a Navision Axapta és a Navision Attain elnevezésű termékeink piacra történő bevezetése.

A Navision az utóbbi években vált nemzetközi szinten is a középvállalatok körében a vezető e-business és vállalatirányítási rendszerek szállítójává. 2000 decemberében került sor a Navision Software és a Damgaard cég fúziójára. A Navision világszerte mintegy 1100 alkalmazottat foglalkoztat, és 130 ezer ügyfelet szolgál ki. A cég központja Dániában, Vedbaek-ben van. A Navision a koppenhágai tőzsdén jegyzett cég.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55