Prím-pályázat a jogtiszta szoftverhasználatért

Kétmillió forintnyi szoftvernyeremény!

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 20. 17:21
A Prím Média Rt. több mint kétmillió forintnyi szoftverrel kívánja elősegíteni a jogtiszta szoftverhasználatot most kiírt pályázata segítségével.
A Prím főoldaláról is kattintható http://www.prim.hu/prim/palyazat.prm címen megjelent kiírás szerint magánszemélyek és kisvállalkozások jelentkezhetnek, és igényelhetik, hogy a Prím támogassa tevékenységüket a legfőbb irodai alkalmazásokat tartalmazó jogtiszta Ability Office 2002 programcsomaggal.

Az Ability Office 2002 segítségével hatékony szövegszerkesztő, sokoldalú táblázatkezelő és egyedülálló adatbáziskezelő, valamint egy fotószerkesztő és rajzolóprogram tulajdonosa lehet, vagyis a Prím-pályázat nyertesei öt különböző modult kapnak egyetlen integrált programrendszerben.

A Prím Média Rt. 53, azaz ötvenhárom számítógép-felhasználót kíván – egyenként bruttó 38 000 Ft értékű, tehát összesen 2 014 000 Ft értékű – szoftvertámogatásban részesíteni, akik a http://www.prim.hu/prim/palyazat.prm oldalon indokolhatják, hogy miért pályáznak a szoftverre, és miért érzik úgy, hogy feltétlenül be kéne kerülniük az 53 győztes közé. Előnynek számít, ha a kérelmező diák, kezdő magánvállalkozó, vagy bármi más okból rászorult az ingyenes szoftverre. Előnyben vannak az egy évnél nem régebbi kisvállalkozások és egyéni vállalkozók, és ugyancsak pozitív irányba befolyásolja a zsűrit, ha a kérelmező csak jogtiszta szoftvert használ. Természetesen a pályázat kiírói annak is örülnek, ha a kérelmező INK-előfizető vagy rendszeresen látogatja a Prím Online-t.

Pályázni 2002. június 10-ig lehet, a győzteseket a Prím Média Rt. munkatársaiból és külső szakértőkből álló zsűri június 30-ig választja ki, s a neveket mind a Prím Online-on, mind az INK (Internet Kalauz) magazinban megjelenteti. A győztesek nem csak a szoftvercsomagot, hanem az Ability Kft. támogatását és a folyamatos szoftverfrissítéseket is megkapják, pontosan úgy, mint akik 38 ezer forintot fizettek a szoftverért.

Bővebb információ: Szabó Hédy, hszabo@prim.hu, 20-9343-078

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38