Plaut - S&T SAP szövetség közép- és kelet-európai terjeszkedésre

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. május 29. 12:07
A salzburgi székhelyű Plaut Aktiengessellschaft és a bécsi S&T System Integration & Technology Distribution AG Közép- és Kelet-Európát lefedő együttműködési szerződést írt alá. Az együttműködés célja a partnerek SAP implementációs aktivitásának erősítése ebben a régióban.
A két vállalat együtt 14 országban rendelkezik helyi képviselettel és kiterjedt hálózatának köszönhetően képes akár nemzetközi vállalatok igényeinek kiszolgálására is. Több mint 300 helyi nyelvet beszélő tanácsadó és jól képzett szakember áll rendelkezésre az egyes projektek megvalósítására. A rendszerintegrációra specializálódott S&T tudja biztosítani a projektek megvalósításához szükséges hardver- és szoftver-infrastruktúrát, tanácsadást és képzést. Ugyanakkor mind a belföldi, mind a nemzetközi ügyfelek hozzáférhetnek a világszerte jelenlevő Plaut konszern professzionális SAP szakértelméhez.

A Plaut és az S&T az akvizíciók, projekt kivitelezések, munkaerőképzés, informatikai szolgáltatások, SAP rendszer menedzsment területén fognak együttműködni. A szövetség a régióban betöltött vezető pozíció elérése érdekében jött létre. A Plaut részéről ez már a második lépés a közép- és kelet-európai piac irányába történő nyitás érdekében. A korábban megalapított magyar, cseh, szlovák, lengyel és román leányvállalatok mára biztos pontot jelentenek számára e régió piacán.

A már 14 közép- és kelet-európai országban jelenlevő S&T-vel való együttműködés lehetőséget teremt a Plaut számára, hogy magas szintű szolgáltatást biztosítson a régióban jelenlevő vállalatoknak. Az S&T pedig az új konzultációs szolgáltatásoknak köszönhetően hatékonyabbá teheti meglevő leányvállalatai tevékenységét, bővítheti informatikai szolgáltatásainak körét.

Kulcsszavak: SAP Plaut +céginfo S&T

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59