Megújult a chello.hu

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. június 19. 08:21
A chello, nemzetközi kábel-internet szolgáltató magyar honlapja új köntösben jelenik meg. A www.chello.hu lapjain minden szükséges információ megtalálható arról, miként nyújtja a chello a korlátlan, 24 órás szórakozás élményét fix havi díjért, szupergyors internet-hozzáféréssel. A megújult szájt a futball VB alkalmából online foci bajnokságra invitál minden netezőt.
A hazai chello-honlap megújítása a fogyasztói igényekhez idomul. Májustól a portál színesebb, olvasmányosabb, játékosabb, mindazonáltal informatívabb is, mint korábban. A szolgáltatás pontos paraméterein, a jelenlegi akciókon túl, érdekességek, színes riportok éppúgy megtalálhatóak a szájton, mint ahogy megtekinthető egy összehasonlító bemutató a telefonos és a szélessávú kapcsolat közötti különbségekről, és megismerhetőek a szerződéskötés pontos feltételei is.

A 2002-es futball világbajnokság eseményéhez kapcsolódva a chello-honlap online focijátékra hívja az internetezőket, ahol a foci örömén túl értékes nyeremények várják a legkitartóbbakat.

Kulcsszavak: website onlineszolg chello

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50