chello kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: chello

C8 – új, szabadon fogható csatorna a MinDig TV kínálatában is

A Chello Central Europe úgy döntött, hogy a Minimax adásideje után sugárzó Animax megszűnését követően, 2014. április 1-jétől maga tölti ki a felszabaduló esti műsorsávot. A minden nap, este 20:00 órakor kezdődő műsorfolyam C8 néven indul. Az Antenna Hungária és a Chello Central Europe megállapodása alapján az új csatorna az indulás napjától bekerül a MinDig TV kínálatába is.

2014. március 30. 12:40

Duplájára növelte központi internetforgalmi kapacitását a UPC

Lakossági internethálózata folyamatos fejlesztésének egyik újabb lépéseként a UPC a duplájára növelte a magyarországi központi világhálós adatforgalmi kapacitását. A UPC a hazai internetszolgáltatók közül elsőként 20 gigabites redundáns (azaz 2x20Gb-es) kapcsolatot alakított ki a többi szolgáltatóval összeköttetést teremtő BIX (Budapest Internet Exchange) központban. Így jelenleg a UPC rendelkezik a legnagyobb átviteli kapacitással a hazai adatcsereközpontban.

Kulcsszavak: chello UPC
2007. december 12. 10:24

Ingyenesen letölthető téli mp3-válogatás a chello előfizetőinek

A nyári chellotronica válogatáslemez után újabb, csak az előfizetők számára ingyenesen letölthető összeállítással ajándékozza meg internetfelhasználóit a UPC. A nyáron hozzáférhetővé tett első chellotronica válogatást több mint tizenháromezren töltötték le, csaknem kétszeresen túlszárnyalva ezzel az aranylemez eléréséhez hazánkban szükséges példányszámot.

Kulcsszavak: zene chello UPC
2006. december 20. 08:28

Új videótartalmak és foci-vb mindentudó a chello.hu-n

A ma kezdődő németországi futball-világbajnokság minden részletéről teljes körű és ingyenesen elérhető információkat nyújt a UPC által üzemeltetett hazai chello.hu weboldal új szolgáltatása. A sportrajongók mától a Sport1 televízió mérkőzés-összefoglalóit és elemző műsorait is szabadon megtekinthetik a chello honlapon, a divatvilág iránt érdeklődők pedig a Fashion TV videoklipjeit láthatják.

Kulcsszavak: sport chello UPC
2006. június 9. 17:05

UEFA Champions League internetes tartalmak a chello előfizetőinek

A chello szélessávú internetszolgáltatás előfizetői mostantól a hazai chello portálon keresztül szabadon hozzáférhetnek az UEFA Champions League teljes körű multimédiás tartalomszolgáltatásához.

Kulcsszavak: sport chello
2006. március 3. 11:40

Sebesebb lesz a chello

A UPC Magyarország júliustól újra megnöveli chello kábeles szélessávú internetszolgáltatásának letöltési sebességét.

Kulcsszavak: chello UPC
2005. június 7. 11:15

UPC: chello-sebességnövelés - idén már másodszor

Az UPC Magyarország ma bejelentette, hogy idén immár másodjára növeli a chello internetszolgáltatásának adatforgalmi sebességét.

Kulcsszavak: ADSL chello UPC
2004. november 4. 17:00

UPC: ingyenes e-mail vírusszűrő szolgáltatás chello-előfizetőinek

A UPC az ősszel új e-mail vírusszűrő szolgáltatást vezet be hálózatán, a chello nemzetközi szélessávú internet előfizetői számára.

Kulcsszavak: vírus chello UPC
2004. szeptember 1. 18:03

UPC - 50 ezer chello előfizető

Az elmúlt egy évben megkétszerezte szélessávú internet előfizetőinek a számát a UPC Magyarország Kft.

Kulcsszavak: chello kábel UPC-hu
2004. augusztus 12. 10:40

Másfélszer nagyobb sebességre váltott a chello internet

A UPC Magyarország Kft. a változó előfizetői igényekhez igazodva jelentősen megnövelte, másfélszeresére gyorsította a chello kábeles internet-szolgáltatás adatforgalmi sebességét.

Kulcsszavak: chello ISP UPC-hu
2004. május 25. 10:55

A Chello dinamikusan terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában

A kábelhálózati internetszolgáltató, a Chello - a holland UPC leánycége - dinamikusan terjeszkedik Közép- és Kelet-Európában: tavaly lengyelországi piaca bővült a leginkább, 130 százalékkal, 32600 előfizetőre.

2004. április 15. 11:02

Spamszűrő a chellónál

Új spamszűrőt vezetett be a chello broadband, mellyel a felhasználóinak küldött kéretlen elektronikus levelek egyre nagyobb áradatát kívánja megállítani.

Kulcsszavak: chello spam
2003. december 22. 15:30

UPC: chello szolgáltatás az észak-dunántúli régió négy városában is

A UPC Magyarország Kft. augusztus 22-én Veszprémben, Kovács Kálmán hírközlési miniszter jelenlétében sajtótájékoztatón jelentette be, hogy immár az észak-dunántúli régióban is bevezette chello kábeles gyorsinternet-szolgáltatását.

Kulcsszavak: UPC UPC-hu chello
2003. augusztus 23. 15:02

A UPC nem indul az IHM pályázatán, továbbfejleszti a chello-t

A UPC vezetői augusztus 1-jén sajtóbeszélgetésen tájékoztatták az újságírókat a cég aktuális híreiről.

Kulcsszavak: chello UPC-hu kábel ADSL
2003. augusztus 1. 20:32

Megújult a chello.hu

A chello, nemzetközi kábel-internet szolgáltató magyar honlapja új köntösben jelenik meg. A www.chello.hu lapjain minden szükséges információ megtalálható arról, miként nyújtja a chello a korlátlan, 24 órás szórakozás élményét fix havi díjért, szupergyors internet-hozzáféréssel. A megújult szájt a futball VB alkalmából online foci bajnokságra invitál minden netezőt.

Kulcsszavak: website onlineszolg chello
2002. június 19. 08:21

Már az Erzsébetvárosban is elérhető a chello - év végi akciók

A chello Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban is megkezdte tevékenységét. A nagysebességű, állandó internetelérést biztosító szolgáltatás fix havi díjért, a UPC kábeltelevíziós hálózatán keresztül érhető el. A chello broadband szolgáltatásait jelenleg a főváros 8 kerületében (I., II., IV., VII., XI., XIII., XIV., XVII.), Budaörsön és Miskolc egész területén kínálja előfizetői számára.

2001. december 17. 13:01

Chello Magyarország: több mint 5000 előfizető

A chello broadband nv immár több mint félmillió előfizetőnek nyújtja szolgáltatását, a chello Magyarországon is több mint 5000 előfizetőt szerzett ittlétének első fél éve alatt.

Kulcsszavak: chello +céginfo
2001. november 1. 12:50

Buszon chellóznak

A Chello Broadband Magyarország május 7-én Budapesten tartott sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a cég szélessávú internet szolgáltatásai júniusban Budaörsön és a főváros XVII. kerületében, a nyár végétől pedig Budapest VII., VIII. és IX. kerületében is igénybe vehetők lesznek.

2001. május 7. 12:18

Szélessávon, buszon a chellóval

Nem mindennapi lehetőséget kínál a szélessávú internet kipróbálására és a hagyományossal való összehasonlítására a chello Broadband Magyarország. A cég május 7–22. között road show-t szervez. A háromhetes rendezvénysorozat legfőbb attrakciója a chello-busz. Idehaza az érdeklődők Budapest öt kerületében és Miskolcon találkozhatnak a speciálisan felszerelt és kialakított busszal. A bemutatók helyszínén bárki kipróbálhatja, hogy mit is tud a hagyományosnál jóval gyorsabb szélessávú internet.

Kulcsszavak: chello +céginfo
2001. április 26. 14:47

A holland internetpiac kettéosztása rosszul jönne a UPC-nek

A hollandiai székhelyű kábelhálózati szolgáltató, a Magyarországon is jelen lévő United Pan-Europe Communications NV (UPC) részvényei rekordmélységbe süllyedtek szerdán, miután a holland szabályozó hatóságok azt közölték: lehetséges, hogy kettéosztják az internetpiacot.

2001. március 22. 09:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30