Új Putyin-honlap

MTI Sajtóadatbank, 2002. június 24. 06:26
Már az első nap közel 100 hackertámadás érte Vlagyimir Putyin orosz elnök új internetes honlapját, de egyik próbálkozás sem járt sikerrel.
Ezt a honlap biztonságáért is felelős elnöki sajtóhivatal közölte pénteken. Az új Putyin-site (www.kremlin.ru) szerdán kezdte meg működését, és máris nagy sikert könyvelhet el: az első két napon 53 ezren keresték fel az elnök "virtuális rezidenciáját", míg a korábbi, kevésbé informatív honlapra legfeljebb napi 5 ezer látogató volt kíváncsi.

Az elnöki honlapról közel 10 ezer oldal érhető el, az államfő programja mellett az érdeklődők részletes információkat találhatnak az orosz állami intézmények működéséről is. Az első nap tanúsága szerint azonban a legnépszerűbbnek az elnök és hozzátartozói, felesége Ljudmilla asszony, és tinédzser-lányai Kátya és Mása magánéletéről szóló információk bizonyultak.

A honlap készítői elárulták, hogy éppen a biztonság megteremtése volt a legnehezebb feladat, ezért a legmegbízhatóbb, úgynevezett háromszintű védelemmel látták el az oldalakat.

A legjobb reklámot maga Putyin csinálta honlapjának, amikor szerdán a Kremlben fogadta, és köszönetet mondott a site készítőinek. A kremlin.ru egyelőre csak orosz nyelven tekinthető meg, de a készítők ígérete szerint hamarosan elkészül az angol nyelvű változat is.

Kulcsszavak: politika website

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59