Catherine Zeta-Jones a T-Mobil háziasszonya

Kollár Csaba, 2002. július 5. 18:09
A T-Mobile International, a Deutsche Telekom vezeték nélküli ágazattal foglalkozó leányvállalata bejelentette, hogy a világszerte ismert színésznő, Catherine Zeta-Jones lesz a cég szóvivő háziasszonya. A T-Mobile egyike a világ legnagyobb vezeték nélküli hang, adat és üzenetküldéssel foglalkozó cégeinek.
A tavalyi évtől számos alvállalata a T-Mobil nemzetközi márkanév alatt fut, beleértve a VoiceStream Wireless-t az USA-ban, a T-D1-et Németországban, a One2One-t Angliában, a Max.Mobil-t Ausztriában és a RadioMobil-t Csehországban. A Deutsche Telekom, részét képező T-Mobile alá tartozó leányvállalatok és alvállalatok világviszonylatban több mint 69 millió mobilfelhasználót regisztráltak.

Zeta-Jones azzal segíti a világmárka image-ének megerősítését, hogy részt vesz a T-Mobile nemzetközi reklám és kommunikációs kampányában. A kampány idén nyáron kezdődik el Kaliforniában, majd ezt követően Angliában és több európai országban is.

“Catherine kemény munkája, odaadása és megnyerő személyisége nagymértékben hozzájárulhat kommunikációs kampányunk sikeréhez, és ahhoz, hogy világszerte még többen válasszák a T-Mobile szolgáltatásait” – nyilatkozta Kai Uwe Ricke a T-Mobile International elnöke.

A felkérésről Zeta-Jones így beszélt: “a vezeték nélküli kommunikáció része jelenkori kultúránknak. Az a lehetőségünk és képességünk, hogy elérjünk valakit, és megosszuk vele örömünket, kedvenc történetünket, vagy egy jót nevessünk vele hihetetlenül fontos. A T-Mobile egy olyan cég, mely ehhez segíti hozzá az embereket. Izgatott vagyok, remélem segíthetek a cég üzenetét közvetíteni az emberek felé, akik a T-Mobile szolgáltatásainak az igénybe vételével életüket teljessé tehetik.”

Kulcsszavak: T-Mobil +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59