Kossuth Lajos az interneten - honlappályázat

Szalay Dániel, 2002. július 7. 12:31
Kossuth a neten címmel országos honlappályázatot hirdet a Budapest XV. kerületének önkormányzata által létrehozott Kossuth Bizottság - kaptuk a hírt. A versenyzőknek olyan honlapokat kell készíteniük, amelyek a legmodernebb technológiákat felvonultatva mutatják be Kossuth életét, korát, tevékenységét, máig érvényesülő hatását - tudatták a szervezők.
Ezen belül a téma megközelítése és a felhasznált technikák teljesen szabadon választhatók. A pályázat kiírói azt tartják a legfontosabbnak, hogy érdekes, izgalmas, újszerű, a fiatalok fantáziáját is megmozgató alkotások szülessenek. Bár a pályázat elsősorban az ifjabb korosztályokat célozza, korhatár nélkül bárki részt vehet a versenyben. Egyének és magánszemélyekből álló csapatok is indulhatnak, de intézmények, vállalkozások, gazdasági társaságok nem. A pályázat nyelve magyar.

Mint azt L.László János, a pályázat főszervezője a Prím Online-nak elmondta, a legjobb honlapok készítői értékes díjakat kapnak, a fődíj például egy számítógép, míg a további helyezettek között digitális fényképezőgépet, fotónyomtatókat, videókamerát, webkamerákat és internetes előfizetéseket osztanak ki.

Pályázatok leadási határideje: 2002. július 31. Eredményhirdetés: 2002. szeptember 19. külön meghívó szerint Pályaművek leadása: a Kossuth Nevelési Oktatási Központ címén CD-n, flopin vagy e-mailben.

Kulcsszavak: website pályázat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14