(Kerék)párválasztás

, 2002. július 17. 21:18
Útra kelünk, írtuk le már sokszor a nyár kapcsán, s cikkeinkben a folytatás legtöbbször az, hogy hova, ám azzal már méltánytalanul keveset foglalkozunk, hogy mivel...

Nos, például kerékpárral...

Az emberiség egyik legnagyobb találmánya a kerék, de bizonyára sokan vannak, akik hozzáteszik, hogy ezt csak egyvalami tudja felülmúlni: a két kerék.

A dicséret nem túlzás, hiszen az üzemanyag-fogyasztás/teljesítmény terén egyszerűen nincs hatékonyabb közlekedési eszköz, ráadásul az elfogyasztott üzemanyag nemcsak megtett távolsággá, hanem izmokká is átalakul. Míg az autóban felszedett kilókkal küzdünk, a biciklin éppenséggel leadhatjuk a felesleget, egészségesebbé válhatunk.

A www.bigbike.hu oldal a kerékpárválasztók párválasztását könnyíti meg. Az egykori Dolente Bt. - amely ma már Gapco Kft. néven és új helyen tevékenykedik - kínálata jelenik meg a site-on, segítve a két kerék szerelmeseit felszerelésük kiválasztásában.

Persze a kerékpárra nem elég virtuálisan felpattanni, azoknak, akik alkatrészt, kiegészítőt, biciklit akarnak venni (vagy netán eladni), felújíttatni, szervizeltetni, az új helyre költözött boltot kell felkeresniük (Bp. XIV. ker., Őrs vezér tere 18.). A weblap abban segít, hogy előzetesen tájékozódjunk a termékekről és az árakról, netán kiválasszuk azokat az alkatrészeket, amelyekből egy speciális járművet szeretnénk összeszereltetni. A biciklis öltözék összeállítása is megtörténhet helyben: a mezek, nadrágok, cipők, kesztyűk terén tisztes (és hát a márkanevek miatt tisztes árú) a választék. A márkák - és itt most maradjunk a járműveknél, hiszen az öltözékek közül mondjuk az Adidast nem kell bemutatni - között megtalálhatók a bizonyos modelleknél százezres nagyságrendet is elérő, professzionális minőséget képviselők (pl. Caprine, Magellán, Trek, GT, Merida), de vannak családi, kiránduló vagy akár gyerekméretű kerékpármodellek is, a nagyáruházak szereletlen modelljeivel vetekedő áron.

Kulcsszavak: website utazás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36