Playboy – licencelt tartalomkártyák

, 2002. augusztus 12. 19:52
A Playboy bejelentette, hogy hároméves licence-megállapodást kötött a Legend Mobile-lal. A megállapodás szerint a mobilcég értékesíti majd többek között a Playboy biztonságos digitális kártyáit, illetve CD-ROM-jait.
A licence a Legend számára biztosítja, hogy olyan nagy mobiltelefon- és mobileszköz-gyártókkal is együttműködjön, mint a Motorola, a Nokia, a Palm, a Handspring, a Sony, illetve a kutatásban tevékenykedő Blackberry.

“A nagy népszerűségnek örvendő legfrissebb verziójú Playboy-szoftver a fogyasztók számára interaktív arénát biztosít" - nyilatkozta Sarah Haney a Playboy Product Licensing egyik vezetője. Majd folytatta: “a multimédiás szabadidős helyek egyik vezetőjeként a Playboy megpróbálja minden egyes kommunikációs platformon megszólítani a fogyasztókat. Ezért fontos a számunkra az összes olyan technológia és fejlesztés, beleértve a médiakártyákat és a vezeték nélküli adattovábbítást, amely bárhol, bármikor elérhetővé teszi a Playboy-tartalmat a fogyasztók számára."

A Legend kártyájával a felhasználók több száz képet láthatnak kézikészülékeiken, mobiltelefonjaikon. A jelenlegi becslések szerint mintegy 10 millió színes kijelzős mobiltelefon és PDA van az USA-ban, és olyan modellek, mint a Motorola iDen i95c vagy a Handspring Treo egyre gyakrabban kerülnek bemutatásra. A Legend Mobile elnöke Peter Klamka a fejlődést a következő szavakkal kommentálta: “a tartalom jövőjének a szempontjából a legfontosabb a színes kijelzős mobilkészülék. Örömmel várjuk, hogy a Playboy izgalmas tartalmát több millió színben közvetítsük a fogyasztóknak."

Kulcsszavak: mobilszolg szex

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36