Internetes Ügyfélszolgálat a Matáv honlapján

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 15. 12:45
Újabb on-line szolgáltatással bővült a Matáv honlapja, a www.matav.hu. Az ingyenesen igénybe vehető szolgáltatás a társaság honlapját felkereső Matáv-ügyfelek számára a hét minden napján, napi huszonnégy órában rendelkezésre áll.
A Matáv Telefonos Ügyfélszolgálatának internetes, a www.matav.hu-n keresztül elérhető kibővítése többféle kapcsolatfelvételi lehetőséget is biztosít a Matáv ügyfelei számára. Azok, akik e-mailben lépnek kapcsolatba az ügyfélszolgálati munkatársakkal, huszonnégy órán belül elektronikus levélben választ kapnak megkeresésükre. A beérkezett üzeneteket a Matáv adatbázisában tárolja, így később szükség esetén az ügyintézés teljes története visszakereshető.

Az Internetes Ügyfélszolgálat lehetőséget ad arra is, hogy az előfizetők az általuk megadott telefonszámra visszahívást kérjenek. Ennek időpontját szintén maguk választhatják meg, a felhasználói felületen található lenyíló menü opciói segítségével.

A gyors kapcsolatfelvételt igénylő ügyfelek az internetes "beszélgetés", a chat lehetőségét is igénybe vehetik. Ez esetben közvetlen és egyidejű írásbeli (chat) kapcsolatba léphetnek az Internetes Ügyfélszolgálat munkatársával a számítógép képernyőjén megjelenő ablakban.

Az Internetes Ügyfélszolgálat segítségével a felhasználónak lehetősége nyílik a Matáv-termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos mindennemű, az eddigiekben csak az 1212 telefonszámon vagy személyesen elérhető ügyintézésre, így például telefonvonal áthelyezésére, átírására, továbbá kiegészítő szolgáltatások megrendelésére és felvilágosítás kérésére. Az Internetes Ügyfélszolgálat a hét minden napján 0-24 óráig elérhető.

Az Internetes Ügyfélszolgálat révén a Matáv honlapja újabb interaktív szolgáltatással bővült. A közelmúltban elindult az on-line Sajtószoba, megnyílt az e-Pont internetes áruház, elérhetővé vált az Elektronikus Számlainformáció és megújult az On-line Tudakozó. A www.matav.hu-n az oldalletöltések átlagos száma a Medián által auditált adatok szerint meghaladja a napi nyolcvanezret - olvasható a Matáv sajtóközleményében.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50