Magellan GPS vevők Palm és Handspring kéziszámítógépekhez

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 22. 11:43
Az Accent Communications 2002. szeptembertől szállítja Palm és Handspring kéziszámítógépekhez a Magellan GPS Companion GPS vevőit.
A Magellan mindig is úttörőnek számított a GPS-világban, és ez ma sincsen másképp az új GPS Companion modulok megjelenésével. A GPS Companion modulok ideális megoldást kínálnak egy Palm kéziszámítógép és egy GPS vevő csatlakoztatására, kényelmesen, vezeték nélkül és anélkül, hogy ez a kéziszámítógép SD/SDIO/MMC bővítőhelyét elfoglalná (a Palm m500-as sorozat esetében).

A GPS Companion modul, valamint a Nav-Companion program segítségével meghatározható helyzetünk a térképen, megjeleníthető a már megtett útvonalunk, haladási irányunk és még számos más navigációs paraméter, mint sebességünk, a kijelölt célponttól való távolságunk, de még az érkezésünk várható ideje is!

A GPS Companion modulok 4-féle csomagban rendelhetők.

A csomagokhoz általánosan tartozik egy NAV Companion program és egy Tom Tom Európa várostérkép CD is, mely 100 000 európai város térképét tartalmazza, de természetesen a modulok mind NMEA 2.1 kompatibilisek, így rengeteg más elérhető GPS-es navigációs program is használható Magellan GPS-ünkkel.

Kulcsszavak: GPS pda +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50