TotalGPS.hu - navigáljunk együtt!

forrás Prim Online, 2006. június 12. 09:17
A PDAMánia 5 éves történetének 6000. híre egy újabb "i"-re teszi fel a pontot: a PDAMánia fejlesztőcsapata a mai nappal elindította a totalGPS (http://www.totalgps.hu) oldalt.
A totalGPS weblap célja, hogy objektív és friss képet adjon a navigációs eszközöket használók számára közérthető formában. A szerkesztők nem titkolt szándéka, hogy az új olvasóközönség és a PDAMánia fórumain több év alatt kialakult közösségek még célirányosabban találhassák meg a számukra fontos és érdekes eszközöket, szoftvereket, leírásokat, tanácsokat. Mindezt a precízen, kellemes hangvételben készített tesztekkel, aktív blogger támogatással és felhasználói véleményekre alapozva teszik meg továbbra is.

Mindazon túl, hogy a PDAMánia korábbi GPS navigáció közeli tartalmai elérhetők már az új oldalon, sorra fognak megjelenni új funkciók és szolgáltatások a totalGPS-en. Egyik ilyen induló szolgáltatás a Magyarország Autós Térkép is. Az induló funkciói körében egérrel navigálhatunk Magyarország területén, és nagyíthatjuk 100m nagyítási szintre a látottakat. Az Autós Térkép hamarosan kereső funkcióval is bővül, melyen utca szinten lehet majd keresni. A vektoros adatbázis további fejlesztési lehetőségeket kínál, melyet a web motor készítőjével a NaviSys Kft.-vel együtt fejleszt a totalGPS csapata.
Kulcsszavak: GPS onlineszolg pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14