Új 3G-kompatibilis mobiltelefon a Samsungtól

Kollár Csaba, 2002. augusztus 22. 20:21
A Samsung elsősorban az amerikai piacot célozza meg új, SPH-A500 típusjelzésű készülékével. Az SPH-A500-at a CTIA Wireless idei rendezvénysorozatán mutatták be, mint az elsők között levő 3G-kompatibilis PCS telefont.
A Sprint PCS Vision-felhasználók aVision-kompatibilis PCS eszközökkel képeket küldhetnek, illetve fogadhatnak, ellenőrizhetik e-mailjeiket, multimédiás játékokat játszatnak, illetve vezeték nélküli környezetben böngészhetik az internetet.

E feltételeknek elsők között az A500-as modell felel meg, amelyik teljesen színes képernyőjével, többszólamú csengőhangjával, nagy sebességű internetes kapcsolódási lehetőségével vélhetően az amerikai fogyasztók körében is népszerű lesz.

"A Samsung SPH-A500 magában foglalja mindazokat a jellemzőket, melyeket ma a fogyasztók egy Vision-kompatibilis PCS készüléktől elvárnak. Az ezüstös sima külső, a teljesen színes kijelző, a minőségi csengőhangok, a letölthető hagyományos és új játékok és játékpályák, illetve laptophoz csatlakoztatva a nagy sebességű modemfunkció egyaránt e készülék fontos jellemzői" - nyilatkozta John Garcia, a Sprint PCS üzletágának értékesítésért felelős elnökhelyettese. Majd hozzátette: "Az SPH-A500 mindazt megtestesíti, ami manapság a Sprint szó hallatán a fogyasztóknak eszébe jut a vezeték néküli környezettel kapcsolatban."

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon +fohir

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50