SCO-Vista.com: exkluzív licencmegállapodás

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. augusztus 27. 17:31
Az SCO Group exkluzív licenc szerződést írt alá a Vista.com-mal. A megállapodás az SCO-nak kizárólagos jogokat biztosít a Vista-com kereskedelmi website-építő és hosting szolgáltatásainak értékesítésére világszerte a technológiai partnerei részére. Ez a szolgáltatás SCObiz márkanév alatt fut majd.
A SCObiz az első megoldás, amelyet az SCO viszonteladói programján keresztül értékesítenek, és teljes körű szolgáltatást nyújt a marketing-weboldalak létrehozására, üzemeltetésére és támogatására. A SCObiz az SCO viszonteladói számára lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen hozhassanak létre kereskedelmi célú weboldalakat a kis- és középvállalatok részére, teljes e-commerce funkcionalitással, ezáltal biztosítva számukra a növekedés lehetőségét egy jobb kapcsolatokkal rendelkező környezetben.

"A Vista.com webszolgáltatásait már több mint 60 000 cég használja, köztük az ADP, Pitney Bowes és a CitiGroup, így ez a megállapodás nagy lehetőséget jelent a viszonteladóink számára" - mondta Sean Wilson, az SCO vállalati fejlesztésekért felelős elnökhelyettese.

Kulcsszavak: SCO web hosting e-business

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50