A KLM virtuális járata

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. szeptember 10. 14:15
E héttől kezdve bárki ellátogathat a www.klm.hu weboldalra és virtuális légiutazást tehet, ha csatlakozik a KLM “Now Boarding" elnevezésű online versenyéhez. A hat különböző nyelven elérhető játék 2002. november 3-ig világszerte 60 KLM site-on található meg. A résztvevők repülőjegyeket vagy adómentes utalványokat nyerhetnek.
A KLM célja, hogy még inkább tudatosítsa a honlapján elérhető interaktív lehetőségeket. A játék a KLM válasza egy nemrégiben, a Forrester Research által közzétett tanulmányra, amely szerint egyre több ember az online szórakozás reményében fedezi fel az internetet. A játék kifejlesztése a Lost Boys céggel együttműködésben történt.

A KLM weboldal látogatói három barátjukkal vehetnek részt az interaktív vetélkedésben, ők bújnak a virtuális járat kapitányának és személyzetének szerepébe. A kapitány előtt az a kihívás áll, hogy eredeti és kreatív nevet találjon a repülőgépének, és hogy a személyzettel együtt 50 utast hívjon meg a járatra a menetrend szerinti indulás előtt. Ha a gép teljesen tele száll fel, minden résztvevőnek - a személyzetnek és az utasoknak is - esélye van arra, hogy a számos díj egyikét megnyerje. A világon résztvevő összes repülőgép státuszát követni lehet a www.klm.hu weboldalon. A verseny négy fordulóból áll és minden egyes forduló a menetrend szerinti indulási időponttal zárul. Az időpontok a következők: 2002. szeptember 22., október 6., október 20. és november 3.

Kéthetenként egy zsüri - köztük a KLM és a Lost Boys szakértői - fogja értékelni a megtelt repülőgépek nevét a kreativitás és eredetiség alapján. A kiválasztott járat személyzete a megjelölt európai desztinációra szóló négy Business osztályú repülőjegyet nyer. Az elsőként utasokkal tele felszálló járat személyzetének jutalma 50 Euro értékű adómentes utalvány lesz. Minden utas megjelöli álomnyaralásának kedvenc desztinációját és eredeti módon indokolja, miért éppen oda repülne. A játék végén (2002. november 3-án) minden megtelt repülőgép utasainak a válaszát értékelik, a legkreatívabb válaszadó jutalma két repülőjegy lesz a világ bármely pontjára.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50