A Samsung Electronics új, színes kijelzős mobiltelefont mutatott be

Kollár Csaba, 2002. szeptember 11. 21:26
A Samsung Electronics ma mutatta be új, SPH-X7000 típusjelzésű mobiltelefonját. A készülék egyik jellegzetessége - ahogy az a mellékelt képen is látható - a cserélhető előlap.
Az SPH-X7000 modellt a vállalat elsősorban a fiatalabb mobiltelefon-használóknak fejlesztette ki, mivel nagy hangsúlyt helyezett arra, hogy olyan tulajdonságokkal ruházza fel a készüléket, melyek a fiatalok számára népszerűek, keresettek lesznek. Ilyen a cserélhető előlap; a vállalat nagyon sok fajtát hoz forgalomba, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

Ami a készülék technikai paramétereit illeti: a legfontosabb a 65 000 szín megjelenítésére képes UFB-LCD kijelző. Ezt a kijelzőt a Samsung "nagyon tiszta és ragyogó folyadékkristályos kijelzőként" emlegeti. A kijelző mellett figyelmet érdemel a 40 akkordos polifonikus csengőhang is.

A belső LED-nek köszönhetően lehetőségünk van arra, hogy hét különböző színben (kék, narancs, lila stb.) tudjuk megkülönböztetni a hívó felet, így a színek alapján hívócsoportokat alakíthatunk ki.

Az SPH-X7000 az "Avatar Editing Function"-nal a felhasználó számára számos háttérgrafika szerkesztését biztosítja. A felhasználók az Anycall site-jához (www.anycall.com) csatlakozhatnak, és innen tölthetnek le Avatar-kompatibilis dolgokat.

A Samsung szóvivője az új modellel kapcsolatban a következőket mondta: "Biztosak vagyunk benne, hogy az SPH-X7000 a színes LCD kijelzővel és a cserélhető előlappal nagyon népszerű lesz a fiatalok között. E készüléket ugyanis kifejezetten a tinédzserek számára fejlesztettük ki."

Kulcsszavak: Samsung +fohir mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50