Az EDS bővíti adatfeldolgozó és -rögzítő központját Vasváron

Kovács Attila, 2002. szeptember 18. 16:30
Szeptember 18-án Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter nyitotta meg az EDS új adatfeldolgozó központját Vasváron.
Az EDS üzleti folyamatirányítási üzletágának gyors fejlődése indokolta, hogy a májusban megnyílt rábahídvégi beruházás után a szintén nyugat-dunántúli vasvári szolgáltatóközpont újabb irodaépületet vett bérbe a helyi önkormányzattól. Az új központban végzik a közelmúltban, a hazai piac első üzleti folyamatkiszervezéséről kötött szerződés keretében, a K&H-tól átvett egyes “back-office" tevékenységeket.

"Az üzleti folyamatirányításon belül az EDS elsősorban a pénzügyi szektorra koncentrál. Jelentős sikerként értékeljük, hogy a volumennövekedésnek köszönhetően idén már a második avatót tarthatjuk. A 4 éve működő vasvári központ nemcsak kimagasló költséghatékonyságával, hanem minőségbiztosítási rendszerével (ISO 9001) is garantálja a szolgáltatások stabilitását és növekedését." - hangsúlyozta Wessely István, az EDS üzleti folyamatirányítási igazgatója.

A közel 400 nm-es új irodaépületben kap helyet a már 1998 óta Vasváron működő Szolgáltatási Központ 25 dolgozója és 15 új alkalmazott. Az EDS döntően helyi vagy környékbeli munkaerőt foglalkoztat, ami a Nyugat-Magyarországon viszonylag magas, 7-8 százalékos munkanélküliséggel küzdő Hegyhát térségben jelentős tényező.

Kulcsszavak: EDS-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50