A Nokia erősít Olaszországban

Kollár Csaba, 2002. szeptember 23. 18:53
Olaszországban a Wind mobilszolgáltató a Nokiát választotta multimédiás üzenetküldő szolgáltatásához.
A vég-vég típusú MMS megoldást először a Nokia 7650-es készülékeken vehetik igénybe a Wind előfizetői. A két cég között az MMS szolgáltatásra vonatkozó szerződést egyébként már korábban (idén július) megkötötték, de a mostani bejelentés tette “nyilvánossá és a fogyasztók számára világossá a Wind Nokiával közös MMS stratégiáját".

A Wind az első olasz szolgáltató, amelyik az országban elindítja az MMS-t. A személy-személy közötti multimédiás üzenetek mellett a Wind az alkalmazás-személy típusú szolgáltatásokkal is bővíti szolgáltatási palettáját, elsősorban informatika-szórakozás, szabadidő-eltöltés és csevegés területeken.

A megállapodás szerint a Wind számára a Nokia biztosítja a teljes vég-vég típusú MMS megoldást, beleértve a Nokia MMS Center-t, a Nokia Multimedia Terminal Gateway-t és a Nokia Profile Server-t. Ezeken kívül az MMS szolgáltatás igénybevételéhez szükséges készülékeket, a Nokia 7650-et szintén a mobilkommunikációs cég szállítja. Ez az első MMS-kompatibilis készülék a Nokiától, beépített digitális kamerával.

Kulcsszavak: Wind MMS Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59