CA eTrust Security Command Center: egységes biztonsági stratégia

Kovács Attila, 2002. október 2. 17:39
A Computer Associates (CA) “Data Security Day 2002" elnevezésű, október 2-án Budapesten mintegy 90 fő részvételével tartott roadshow-ján az azonosítás, hozzáférés és fenyegetettség központosított kezelésére bemutatta eTrust Security Command Center (SCC) nevű szoftvermegoldását, amely egyszerűsíti az adminisztrációt, csökkenti a költségeket és a kockázatot.
Ezzel a CA bemutatta az iparág első olyan biztonságtechnikai megoldását, amely hatékonyan integrálja az azonosítás-, hozzáférés- és fenyegetettség-kezelés szakterületeit. A biztonságtechnikai feladatok menedzselésének rendszere a CA eTrust megoldások és a kapcsolatos technológiáknak az integrálására épül. Ezekhez társul az újonnan bejelentett eTrust Security Command Center, mellyel egyetlen vezérlőpultról/portálról irányítható valamennyi biztonsági művelet az egész vállalatra kiterjedően - tájékoztatott a roadshow sajtótájékoztatóján Molnár Imre, a CA magyarországi képviseletének vezetője. A CA eTrust megoldásai széles körű, kiterjedten méretezhető funkciókat szolgáltatnak az alapvető biztonságtechnikai szakterületeken:

ˇ Az eTrust Identity Management (azonosításkezelés) a felhasználók kiszolgálásáról gondoskodik a felhasználói számlák teljes életciklusa alatt, beleértve biztonságos és egyszerűen kezelhető bejelentkezésüket az üzleti alkalmazásokba, összhangban a vállalatnál betöltött szerepükkel.

ˇ Az eTrust Access Management (hozzáféréskezelés) a vállalati erőforrások megelőző módszerű, szabályokra alapozott védelmét, az üzletvitel szempontjából fontos rendszerek magas rendelkezésre állását biztosítja.

ˇ Az eTrust Threat Management (fenyegetettség kezelése) védelmet nyújt a belső és külső fenyegetések ellen, mint amilyenek például a rosszindulatú programok és a szolgáltatás visszautasítását kiváltó támadások.

Az eTrust Security Command Center segítségével a rendszergazdák egyetlen vezérlési pontról felügyelhetik ezt a három szakterületet. Az eTrust Security Command center valamennyi vállalati szintű biztonságtechnikai funkció integrált, portál jellegű menedzselését és megjelenítését végzi. További információ a http://ca.com/etrust honlapon található.

Kulcsszavak: security CA

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59