ZOOKI nyomtatók

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 8. 18:47
A legújabb OKI nyomtatócsaládokat, a színes C7000-eseket és C9000-eseket kedden délután a Fővárosi Állatkert Barlangtermében mutatta be az Oki Systems Hungary, látványos fény és hangjáték keretében.
Csiszár Jenő műsorvezető megnyugodva konstatálta, hogy nem a Való Világ termetes sztárjához hívták vendégszereplésre, de a szakmai információkat még így sem tőle, hanem Janics Pétertől, az Oki Magyarország műszaki menedzserétől hallhatták az újságírók. A médiaszemélyiségre inkább azért volt szükség, hogy kerek-asztal beszélgetésre invitálja az OKI nyomtatók felhasználóit, például a Csodák palotája, a Műcsarnok, a Piac és Profit képviselőit. A helyszín pedig azért volt a ZOO, mert a nagy ugrást az OKI Magyarország egy kengu-nyúl örökbefogadásával is demonstrálta, az immár nevelőszülővel rendelkező állatot mától Mara Okinak hívják.

Az új "ZOOki" nyomtatókról elmondható, hogy - miként a kengu-nyúl - kategóriájukban a leggyorsabbak, 16-30 lap/perc sebességgel nyomtatnak színesben. A harmadik generációs OKI nyomtatók teljesen új kellékanyagokkal, színillesztéssel és felügyelő szoftverrel rendelkeznek a tökéletes színes nyomatok előállítása érdekében. A két új család összesen tíz tagból áll, így lefedik az üzleti színes nyomtatás igényeinek teljes skáláját.

A rendhagyó sajtótájékoztatón szó esett az OKI ISO 14001 környezetvédelmi minősítéséről, és arról is, hogy az OKI Europe Ltd. arculatot váltott, új formát adott külső megjelenésének, weblapjainak, hírleveleinek, brosúráinak, levélpapírjának, kézikönyveinek. A cél, hogy a vásárlók folyamatosan változó igényeit a neves nyomtatógyártó innovatív és modern karakterének megőrzése mellett elégítse ki.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55