Epson Stylus Pro 10600 a fényképek és műnyomatok piacán tevékenykedőknek

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 11. 19:50
Az új Epson Stylus Pro 10600 hatszínű tintasugaras nyomtató olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek ideálissá teszik úgy a nagyformátumú műnyomatok, mint a kereskedelmi fényképek, próbanyomatok és újságok, illetve folyóiratok próbalevonatainak kinyomtatásához, valamint POS, displayek és táblafeliratok használatához.
Az új Epson Stylus Pro 10600-as modellel az Epson az újságnyomtatás piacán kivívott helyzetét szeretné erősíteni: a 10600-as egybekapcsolja az újságpapírra történő nyomtatás sebességét annak minőségével, ezáltal kielégítve a folyamatosan növekvő igényeket.

Az UltraChrome kínálta előnyök, de különösen a megfelelő hordozóanyag használata mellett mutatkozó hosszú élettartam és színdinamika kombinációja révén az Epson Stylus Pro 10600-as kiemelkedik a POS- és displaypiacon jelen lévő más nyomtatók közül.

A bevezetésre külső fél által biztosított széles körű RIP-támogatás mellett kerül sor, ami magában foglalja a Microsoft Windows alatt futó új Fiery Spark Professional 2.0 XL változatát is. Az Epson Stylus Pro 10600-as modellhez opcióként kínált szoftvercsomagok között megtalálható az Epson Copy Factory, amely lehetővé teszi a képek szkennelését és felnagyítását, hogy nyomtatáskor nagyformátumú képet kaphassunk eredményül. Az Epson PageProofer szoftvere segítségével a legkülönfélébb képeket fűzhetjük egybe és nyomtathatjuk ki ugyanarra a lapra anélkül, hogy a különböző színjellemzők megváltoznának.

Az Epson EMEA területének értékesítési és marketingrészlegének alelnöke a következőket nyilatkozta: "Az Epson Stylus Pro 10600-as a legjobb megoldást kínálja egy olyan igényes termelési környezet számára, mint amilyet a fényképek, a próbanyomatok, a bérnyomtatás és a műnyomatok piaca jelent. Az integrált rugalmasság és az új Epson-technológiák lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy a végterméket olyanná alakítsa, ami az igényeinek leginkább megfelel. Ez az új termék tovább fogja erősíteni az Epson hírnevét és helyzetét, mint a professzionális fényképek, próbanyomatok, valamint mű- és grafikai nyomatok piacának kiemelt nyomtatója."

Kulcsszavak: printer Epson

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50