Sikeres a PollenSMS.hu, jön a SzondaSMS.hu

Kiss Ádám Zoltán Kiss Ádám Zoltán, 2002. október 15. 20:33
Sikeresen zárta első két hónapját a 100%-os magyar tulajdonú PollenSMS.hu, a cég február 1-től pollen MMS-ek küldésére is felkészült, és nemsokára jön az inni és vezetni vágyók számára készülő SzondaSMS.hu.
A szolgáltatások folyamatos bővülése mellett a PollenSMS.hu majd 14 ezer látogatót mondhat magáénak augusztus 23-án történt bemutatkozása óta. A többek között internetes áruházat is üzemeltető cég hamarosan megkezdi egy emeltdíjas SMS kvízjáték beindítását, ahol az oldal tartalmának megfelelően főként környezet és emberbarát termékeket lehet majd nyerni. Bár a pollenszezon végével várhatóan kissé csökken az érdeklődés, a regisztrált felhasználók számát megpróbálják tovább növelni egy hamarosan bevezetendő szolgáltatással, melyben immáron nem csak interneten, hanem SMS-ben is lehetségessé válik a regisztráció.

A szintén nemsokára beinduló SzondaSMS.hu egy mobiltelefonról elérhető tanácsadó-szolgálat kíván lenni, ahol a testsúly, az elfogyasztott alkoholmennyiség és egyéb paraméterek alapján tájékoztató adatot kaphatunk arról, ahogy mikor ülhetünk legközelebb a volán mögé. A szonda támogatói között sofőrszolgálat, taxivállalat, sör- és rövidital-gyártó mellett az ORFK is megtalálható lesz, az oldal tájékoztatást ad majd a bulihelyekről, fesztiválokról, és ajánló rovatában megismerkedhetünk az alkohol, és az alkoholfogyasztás történetével is.

Kulcsszavak: onlineszolg +legfontosabb

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50