Westel: új díjcsomag ésTE+ ÉN kedvezmény

forrás: Prim Online forrás: Prim Online, 2002. október 21. 10:49
A Westel havidíjas ügyfelei november 1-től új, kedvező díjcsomaggal telefonálhatnak. A Társalgó havidíja csak nettó 1500 forint, csúcsideje munkanapokon mindössze 7-től 16 óráig tart és napközben is előnyös hálózaton belüli percdíjakat kínál. További kedvezmény, hogy november 1-től a Szervusz és a Társalgó díjcsomagok használói egy kiválasztott westeles számot külön díj nélkül 30 százalékkal olcsóbban hívhatnak.
A Westel a hazai mobilszolgáltatók közül a legtöbb díjcsomagot kínálja havidíjas ügyfeleinek és ez az egyedülálló választék a Társalgóval, valamint az Aranytárskártya Társalgóval tovább bővül. A hazai piacvezető mobilcég előfizetéses ügyfelei november 1-től hét tarifacsomag közül választhatják ki a számukra legelőnyösebbet, sőt, Arany- és Platinakártyások mind a hét díjcsomagot Aranytárskártyás változatban, kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe.

A valóban kiegyensúlyozott használatra ösztönző Társalgó nettó 1500 forintos havidíj mellett napközbeni nettó 49 forintos percdíjat kínál hálózaton belül és használója 16 óra után nettó 20 forintért beszélhet westeles családtagjaival, barátaival, ismerőseivel. A Westel Aranykártyával vagy Platinakártyával rendelkező ügyfelei Aranytárskártyás díjcsomagban havi 1100 forintos díj mellett Aranytárskártyás előfizetéssel is igénybe vehetik a Társalgót. Az Aranytárskártyás csomagokban a teljes havidíj - meghatározott feltételekkel - lebeszélhető vagy SMS küldésére használható.

November 1-től a Társalgó és a népszerű Szervusz díjcsomag, valamint ezek Aranytárskártyás változatai további kedvezményt biztosítanak. Egy választott westeles szám a TE+ÉN szolgáltatással külön díj nélkül, a díjszabásban foglaltakhoz képest 30 százalékkal olcsóbban hívható, így csúcsidőn kívül nettó 14 forintos, este 10 óra után nettó 7 forintos percdíjjal érhető el az, aki a legfontosabb.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36