Nokia-kapcsolat a HP-vel

Kollár Csaba, 2002. október 22. 20:07
A HP és a Nokia bejelentette, hogy elérhetővé teszi az integrált M2M (gép-gép) kapcsolatot biztosító megoldásokat, amelyek összekapcsolják a Nokia vezeték nélküli technológiáját a HP jelzést viselő hardver- és szoftverelemekkel.
A vállalatok a mostani bejelentésükkel olyan megoldást kínálnak a gép-gép közötti kommunikációban, amelyik lehetővé teszi a valós idejű adatkapcsolatot a távoli állomásokkal, így növelve a hatékonyságot, csökkentve a költségeket, fejlesztve a szolgáltatási szinteket, illetve új fogyasztói szolgáltatási csomagokat, lehetőségeket kínálva.

Jerry Meerkatz a HP Mobility Solutions elnökhelyettese az M2M kapcsolatról a következőket nyilatkozta: “Az M2M kapcsolat szerves folytatása annak a folyamatnak, mellyel a teljes üzleti folyamat biztonságos környezetben, akár távoli gépek között is megvalósítható. Most a fogyasztók lehetőséget kapnak arra, hogy a Nokia és a HP M2M megoldását teljes egészében integrálják meglevő informatikai infrastruktúrájukba. Az M2M egy másik példája annak, hogy a mobilszolgáltatások mennyire képesek megváltoztatni és hatékonyabbá tenni az üzleti élet működését."

Janne Jormalainen a Nokia Mobile Phones Mobile Enhancements Business Unit elnökhelyettese szerint "a vállalati felhasználóknak a piaci pozíciójuk megőrzése érdekében a legkorszerűbb technológiai és informatikai fejlesztéseket is fel kell használniuk. Az M2M az egyik legjobb megoldás arra, hogy a kommunikációt, az infrastruktúrát, a különböző technológiákat és szolgáltatásokat egy közös cél érdekében kombináljuk."

Kulcsszavak: mobilszolg HP Nokia +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50